fbpx
Hírek

Erdős Csaba a Mad Max-ben

erdos csaba kaszkadorAz armageddon utáni időket idéző jelmezben, a Mad Max-ből ismerős járágányokkal furikázott Magyarország legismertebb motoros kaszkadőrje. 

Valójában nem szokatlan, hogy Erdős Csabát különleges jelmezekben filmezik, a motorosok többsége mégis leginkább a streetfighter bemutatókról és a dragster versenyekről ismeri őt. Nemrég ismét furcsa fotókat posztolt facebook oldalán Csaba, amiken leginkább valami zombi harcosnak látszik. 

Ezúttal egy reklámfilm forgatásán vett részt, és most nem is motorral kellett szerepelnie. A látvány azonban leírhatatlan, de Csabának még ez a hulla színű smink is jól áll. Egészen hihetően adja a túlvilági figurát. 

 

A kész produkcióban sajnos csak pár pillanatra tűnik fel, de azért érdemes megnézni azt is, hogy miért volt szükség erre a nagy cécóra. 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x