HírekKultúraMotorokMotoros történelemMotorozás

Hamarosan a Travel Channelen a Pannónia motor története!

pannonia motor pusztai jozsef motorepitoA Travel Channel Expedition Unknown című műsorának egyik epizódját itt forgatták hazánkban, s a műsorvezető ez idő alatt egy ’60-as évekbeli Pannóniával járt – annyira megtetszett neki, hogy ha visszajönnek, külön epizódot szentelnek a motor történetének.

A gép tulajdonosa pedig, Pusztai József motorépítő, aki elárulta, hogy a műsorvezető Josh Gates, nagyon nehezen akart megválni a Pannóniától, amikor vége lett a forgatásnak.

A dokumentumsorozatban Szigetvár környéke, illetve Szulejmán szultán sírhelye szerepel majd, emiatt jött Magyarországra a stáb, akik legendák után kutatnak.

Josh Gates, aki egyébként archeológus is, előszeretettel jár motorral, ezért kutatta fel a stáb az autentikus Pannóniát. És tessék! Újabb témaötlettel gazdagodtak általa!

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Pusztai József elmondta a BAON-nak adott interjújában, először azzal keresték fel, hogy oldalkocsis motort szeretnének a forgatásra, de később eljött az amerikai producer, s mondta, Gates vezetéstechnikai okokból nem vállalja be az oldalkocsit, inkább mást szeretne.

A motorépítő azt is elárulta, az egyik napon nem tudták beindítani a speciális Pannóniát, ezért elment segíteni, majd mondhatni, ottragadt a forgatáson.

Az Expedition Unknown című műsort 4 éve gyártja folyamatosan a csatorna, s többek között olyan témákat dolgoztak már fel, mint Robin Hood, Arthur király, Kolumbusz Kristóf, Hitler, Atilla hun király sírhelye és így tovább. Jelenleg a 7. évadát éli a népszerű dokumentumsorozat.

A Pannónia márka történetével várhatóan 2020-ban fognak majd foglalkozni, s először az Egyesült Államokban, majd Magyarországon is vetítik.

Forrás: BAON a Bács-Kiskun megyei hírportál
Fotó: Petőfi Népe

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük