fbpx

Csajokamotoron.hu Motoros Magazin

Motoros nők hírportálja

Segíts a válaszaiddal és nyerj!

Csajok a motoron kérdőív 2014Legutóbb három évvel ezelőtt firtattuk a véleményedet a munkánkkal kapcsolatban, így most ismét eljött az idő, hogy hallasd a hangod!

Ahogy a legutóbbi alkalommal is, szeretnénk megismerni látogatóink véleményét néhány számunkra fontos témában annak érdekében, hogy oldalunk a jövőben még jobban működhessen. A 2011-es kutatás eredményét itt olvashatod el.

Ismét készítettünk egy kérdőívet, ami nem terjed ki minden részletre, ezért a későbbiekben számíthatsz rá, hogy egy-egy konkrét témában megkérdezünk majd. Ha valami számodra fontosat kifelejtettünk volna, a kérdőív végén lesz lehetőséged leírni a saját szavaiddal, ami még eszedbe jutott.

Azok között, akik a kérdőív végén feltüntetik az e-mail címüket, összesen 3 darab 5000 Ft értékű Csajok a motoron vásárlási utalványt sorsolunk ki! A kérdőív kitöltésére február 23-ig van lehetőséged!

Előre is köszönjük a segítségedet!

Kattints ide a kérdőív kitöltéséhez!

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x