HírekMotorbemutatóMotorokMotorozás

Luxustúrázás a BMW K 1600 GTL Exclusive nyergében

bmw-k-1600-gtl-exclusiveA BMW K 1600 GTL Exclusive 118 kW (160 LE) teljesítményű, soros hathengeres motorja erejével és rendkívül kulturált járásával, valamint a legmagasabb színvonalat képviselő kényelmével és felszereltségével új dimenziókat nyit a motoros túrázók előtt.

 

A BMW Motorrad túraprogramjának csúcsmodelljeként az „Exclusive” már alapkivitelében is olyan felszereltséget kínál, amely egyértelműen mércéül szolgálhat e kategóriában.

Ilyen például a riasztóberendezéssel kiegészített központi zár vagy a rugók és lengéscsillapítók optimális hangolását minden terhelési állapot mellett biztosító ESA II elektronikus futómű-állítás (Electronic Suspension Adjustment II).

A dinamikus vonóerő-szabályzás (Dynamic Traction Control; DTC) a gyorsítások biztonságát növeli, míg az újdonságként kínált emelkedő-asszisztens (Hill Start Control) még utassal és csomagokkal is könnyű elindulást tesz lehetővé meredek úton.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Mint a BMW Motorrad minden modelljében, természetesen a K 1600 GTL Exclusive szériafelszereltségében is megtalálható a BMW Motorrad blokkolásgátló berendezése (ABS).

Világújdonság a topcase fedelébe épített fólia-rádióantenna, amely a legjobb vételi minőséget egyértelmű esztétikai előnyökkel ötvözi.

Az utas számára új tervezésű ülés biztosít hosszú távon is fokozott kényelmet, fűthető háttámlával és kényelmes kartámaszokkal. Ugyancsak a szériafelszereltséget bővíti a LED-es kiegészítő fényszóró, az adaptív xenon-kanyarvilágítás, a gumiabroncs-légnyomásellenőrző rendszer, a második féklámpa, a bukócső, a talajvilágítás és a LED-es nappali menetfény, illetve – BMW motorkerékpáron első ízben – a Keyless Ride (kulcsnélküli indítás) rendszere.

Az „Exclusive” luxuskaraktere megjelenésében is első pillantásra egyértelmű, például üzemanyagtartályának alumínium borításairól, teljes egészében krómozott kipufogórendszeréről vagy éppen új tervezésű műszereiről.

Az igényes esztétikum és elegancia határozza meg a K 1600 GTL Exclusive színválasztékát is.

Burkolati elemeinek négyrétegű, magas fényű ásványfehér metál fényezése igényes krómfelületekkel, matt magnézium metál kontrasztárnyalattal és a hűtő gleccserezüst metál borításaival alkot ízléses kombinációt. E színvilágba illeszkedik harmonikusan az ülésfelület, a háttámlák és az utas kartámaszainak árnyalata is.

[wpdiscuz-feedback id=”n0ppukx465″ question=”Túráznál ilyen luxuskivitelben az ország bármely pontjára, valamint külföldre is?” opened=”0″]Túráznál ilyen luxuskivitelben az ország bármely pontjára, valamint külföldre is?[/wpdiscuz-feedback]

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük