fbpx

Rózsaszín weszkó

Egy igazi motoros ruhatárából nem hiányozhat a weskócsizma. És egy motoros nőéből?

Való igaz, hogy a westerncsizma viselése szorosan kapcsolható bizonyos öltözködési, zenei, illetve motorozási stílusokhoz. Például egy sportmotoron nehezen tudnám elképzelni, már csak a váltókar elhelyezkedése miatt is, de egy chopperen szinte kötelező a weszkó viselése.

Vannak a klasszikus szín összeállítású, mindenki által ismert, a barna különböző árnyalataiban pompázó, hétköznapi használatra készült darabok, és persze a különleges bőrökből, például krokodilból meg kígyóból varrottak, amilyeneket Krokodil Dundee is visel. Na ez nekem már kicsit túlzás. És már vannak színesek is, a divatnak megfelelően, vagy különleges alkalmakra.

Természetesen egyből megakadt a szemem ezen a rózsaszín darabon, hiszen épp hozzá is voltam öltözve… talán ez az egyetlen hibája, hogy ehhez tényleg színben is hozzá kell öltözni. Persze a gyártó ezt is figyelembe vette. Végigtapogatva (és szaglászva – mert a finom, friss bőr illattól elolvadok) a teljes kínálatot, arra megállapításra jutottam, hogy azért, hogy minél több színben vásároljunk belőle – minden blúzhoz más színűt – az árral is lejjebb mentek ennél a kollekciónál.  Ez viszont kicsit a minőség, illetve a bőr vastagságának a rovására ment.

Az én kedvenc színem egyébként weszkóban a kék, és kényelmesebbnek tartom a fűzős, női weszkócipőket. A vásárlással egyelőre várok. Majd ha lesz ciklámen színűben…

Ajánlom másoknak is

Cseréld a bukósisakodat sapkára!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x