fbpx

Rózsaszín weszkó

rozsaszin weszko 64Egy igazi motoros ruhatárából nem hiányozhat a weskócsizma. És egy motoros nőéből?

Való igaz, hogy a westerncsizma viselése szorosan kapcsolható bizonyos öltözködési, zenei, illetve motorozási stílusokhoz. Például egy sportmotoron nehezen tudnám elképzelni, már csak a váltókar elhelyezkedése miatt is, de egy chopperen szinte kötelező a weszkó viselése.

Vannak a klasszikus szín összeállítású, mindenki által ismert, a barna különböző árnyalataiban pompázó, hétköznapi használatra készült darabok, és persze a különleges bőrökből, például krokodilból meg kígyóból varrottak, amilyeneket Krokodil Dundee is visel. Na ez nekem már kicsit túlzás. És már vannak színesek is, a divatnak megfelelően, vagy különleges alkalmakra.

Természetesen egyből megakadt a szemem ezen a rózsaszín darabon, hiszen épp hozzá is voltam öltözve… talán ez az egyetlen hibája, hogy ehhez tényleg színben is hozzá kell öltözni. Persze a gyártó ezt is figyelembe vette. Végigtapogatva (és szaglászva – mert a finom, friss bőr illattól elolvadok) a teljes kínálatot, arra megállapításra jutottam, hogy azért, hogy minél több színben vásároljunk belőle – minden blúzhoz más színűt – az árral is lejjebb mentek ennél a kollekciónál.  Ez viszont kicsit a minőség, illetve a bőr vastagságának a rovására ment.

Az én kedvenc színem egyébként weszkóban a kék, és kényelmesebbnek tartom a fűzős, női weszkócipőket. A vásárlással egyelőre várok. Majd ha lesz ciklámen színűben…rozsaszin weszko 59rozsaszin weszko 61rozsaszin weszko 62rozsaszin weszko 65rozsaszin weszko 63rozsaszin weszko 66rozsaszin weszko 67

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x