fbpx

MotoGP nemesfémbe öntve

circuiti 01Egy olasz ékszerész cég néhány éve úgy határozott, hogy termékeikkel speciálisan a sport szerelmeseit célozza meg.

Bár terveik között szerepel minden sportág lefedése, kezdetnek a legnépszerűbb sportágakban készítették el kollekcióikat. A football, kerékpározás és autóversenyzés mellett fontos helyen áll a motorkerékpár is.

Gianfranco Quartaroli tervező sportos életmódja és kreatív személyisége a biztosíték arra, hogy aki ezeket az ékszereket viseli magán, mindenhol sikert fog aratni velük. A hagyományos formákat el is felejthetjük, mindegy kinek milyen elképzelése van egy medálról vagy egy karkötőről. A sportrajongók egész biztos megértik, hogy mit jelent egy ilyen értékes fémbe álmodott kis jel viselése.

A tervező maga is a motorsportok szerelmese, és elsősorban a MotoGP versenyek kötik le. Innen jött az ötlet, hogy a Circuiti Jewels palettáján létrehozzon egy MotoGP kollekciót, amelynek darabjain a versenypályák formája köszön vissza. De ha ez még nem lenne elég, készített medált Nitronori Haga 41-es sorszámú sisakjáról, és találhatók az ékszerek között motorláncot formázó karkötők is.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x