fbpx
CsajokMotoros divat

Régi és új termékekkel készülünk az ünnepekre

Rózsaszín kendő kalocsai mintávalA nyár végi kiárusítás után most újratöltöttük a webáruházat. Ismét kaphatóak a régi kedvencek, már hat éve változatlan áron, és néhány újdonsággal is előrukkoltunk.

Az elmúlt hetekben már csepegtettünk néhányat az új termékekből, úgyhogy aki rendszeresen olvassa a hírlevelet, annak némelyik újdonság már ismerős lehet. (Ha valamiért nem kapod meg a hírlevelünket, nézd meg a levélszemetek között is, hátha véletlenül odament. Amennyiben még nem iratkoztál fel, ITT TUDOD EZT MEGTENNI.)

Az új termékek sorát a legnagyobb kedvenccel, a rózsaszínű, háromszög kendővel kezdeném. Hónapok óta kifogyott a készlet, de most pótoltuk. A szokásos CsaM logós minta mellett pedig egy különlegességet is készítettünk: a mostanában ismét divatos kalocsai motívumot kombináltuk a motoros nő sziluettjével. Mintha az is hímezve lenne!

Ugyancsak kedvelt darab, és az őszi időben igen hasznos is a pamut csőkendő. Nemcsak a nyakadat tartja melegen, hanem az orrodra húzva maszkként is funkcionál. A rózsaszín alapon a női fejjel díszített, futter pamutból varrott verzió mellett fekete, kör-kötöttet is találsz áruházunkban a motoros nős sziluettel szitázva.

Azt mondják,ha fázik a lábad, vegyél fel egy sapkát. Ez a jó tanács, és a közelgő zimankó járt az eszünkben, mikor kis darabszámban elkészítettük a fekete kötött sapkát, amit a Csajok a motoron hímzett címkéjével láttunk el. Persze ha már megvetted, nem csak télen viselheted, minden évszakban, hűvösebb időben nagy hasznodra lesz.

Egy nagy visszatérő a pólók között a vásárlóink által rég óta hiányolt motoros csajos póló. A felirata: “Ha nem motorozol, nem is értheted”. És tényleg. Ha valakinek ezt magyarázni kell, az már rég rossz. A póló ismét kapható fehérben és feketében.

Utoljára hagytam azt a pólót, amivel egy új színt vezetünk be a kollekcióba. A kedvelt motoros nős minta eddig csak rózsaszín pólóra készült. Most azoknak szeretnénk kedvezni, akiknek a motorjához nem illik a rózsaszín, vagy csak egyszerűen utálják az ennyire csajos színeket. Nekik készült a motoros nős póló pirosban.

Az összes termékünket, valamint a Louis katalógus áruit is megtalálod webáruházunkban. Abban az esetben, ha sokallod a postaköltséget, vagy jobban szereted a személyes vásárlást, nézz be a Bázis Motor óbudai üzletébe, ahol a teljes kollekciónkat megtalálod. A Csajokamotoron.hu rózsaszín állványát keresd!

 csam fekete kotott sapka 03csokendo pink 480fekete csokendo 480matyo kendo minta 480motoros feher full kinnmotoros feka full kinnrozsaszin haromszog kendo 480

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x