fbpx

Régi és új termékekkel készülünk az ünnepekre

Rózsaszín kendő kalocsai mintávalA nyár végi kiárusítás után most újratöltöttük a webáruházat. Ismét kaphatóak a régi kedvencek, már hat éve változatlan áron, és néhány újdonsággal is előrukkoltunk.

Az elmúlt hetekben már csepegtettünk néhányat az új termékekből, úgyhogy aki rendszeresen olvassa a hírlevelet, annak némelyik újdonság már ismerős lehet. (Ha valamiért nem kapod meg a hírlevelünket, nézd meg a levélszemetek között is, hátha véletlenül odament. Amennyiben még nem iratkoztál fel, ITT TUDOD EZT MEGTENNI.)

Az új termékek sorát a legnagyobb kedvenccel, a rózsaszínű, háromszög kendővel kezdeném. Hónapok óta kifogyott a készlet, de most pótoltuk. A szokásos CsaM logós minta mellett pedig egy különlegességet is készítettünk: a mostanában ismét divatos kalocsai motívumot kombináltuk a motoros nő sziluettjével. Mintha az is hímezve lenne!

Ugyancsak kedvelt darab, és az őszi időben igen hasznos is a pamut csőkendő. Nemcsak a nyakadat tartja melegen, hanem az orrodra húzva maszkként is funkcionál. A rózsaszín alapon a női fejjel díszített, futter pamutból varrott verzió mellett fekete, kör-kötöttet is találsz áruházunkban a motoros nős sziluettel szitázva.

Azt mondják,ha fázik a lábad, vegyél fel egy sapkát. Ez a jó tanács, és a közelgő zimankó járt az eszünkben, mikor kis darabszámban elkészítettük a fekete kötött sapkát, amit a Csajok a motoron hímzett címkéjével láttunk el. Persze ha már megvetted, nem csak télen viselheted, minden évszakban, hűvösebb időben nagy hasznodra lesz.

Egy nagy visszatérő a pólók között a vásárlóink által rég óta hiányolt motoros csajos póló. A felirata: “Ha nem motorozol, nem is értheted”. És tényleg. Ha valakinek ezt magyarázni kell, az már rég rossz. A póló ismét kapható fehérben és feketében.

Utoljára hagytam azt a pólót, amivel egy új színt vezetünk be a kollekcióba. A kedvelt motoros nős minta eddig csak rózsaszín pólóra készült. Most azoknak szeretnénk kedvezni, akiknek a motorjához nem illik a rózsaszín, vagy csak egyszerűen utálják az ennyire csajos színeket. Nekik készült a motoros nős póló pirosban.

Az összes termékünket, valamint a Louis katalógus áruit is megtalálod webáruházunkban. Abban az esetben, ha sokallod a postaköltséget, vagy jobban szereted a személyes vásárlást, nézz be a Bázis Motor óbudai üzletébe, ahol a teljes kollekciónkat megtalálod. A Csajokamotoron.hu rózsaszín állványát keresd!

 csam fekete kotott sapka 03csokendo pink 480fekete csokendo 480matyo kendo minta 480motoros feher full kinnmotoros feka full kinnrozsaszin haromszog kendo 480

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x