fbpx
CsajokMotoros divat

Kisöpörjük a bugyikat

Fekete vaskeresz 4b6179189990dBugyira mindenkinek szüksége van, akkor miért ne lehetne az is motoros.

A Csajokamotoron.hu nagy sikerű fehérneműkollekciója megújításért kiált, így aztán a régi kollekció mérethiányos darabjait alaposan leértékeltük nektek. Most érdemes körülnézni az áruházunkban, hátha akad olyan top vagy tanga, ami ajándékba vagy magatoknak jól jöhet karácsonyra.

Persze nem csak ezért éri meg átbogarászni a boltunkat, hiszen folyamatosan frissítjük a termékpalettánkat. Legutóbb például rengeteg motoros ajándékkal bővült a kínálat. Már az elmúlt pár napban is nagy sikerük volt a motoros témájú, retro hangulatú fémtábláknak, vagy a “keresőbarát” kulcstartónak.

Ha nálunk vásároltok, a drágább postai utánvét helyett 2006 óta fizethettek PayPallal, és a régi vásárlóinkat további 5% kedvezménnyel jutalmazzuk, ha beírják a fizetés visszaigazolását jelző emailben kapott kuponkódot a vásárlás végén a megfelelő rublikába.

Reméljük, minden motoros talál magának nálunk ajándékot karácsonyra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x