Hírek

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldoh Új Évet Kíván a Csajokamotoron.hu!Immár hagyományosan a motoros barátainktól ékezett üdvözlőlapokkal kívánunk kellemes ünnepeket.

Ismét eltelt egy év, a még hátralévő napok a családról, a pihenésről szólnak majd. Ezért még időben szeretnénk elbúcsúzni ettől az esztendőtől… de még az előtt vár ránk a szeretet ünnepe, amit remélhetőleg mindenki családi körben, szeretetben tölt majd el.

Egy mozgalmas, forró szezonon vagyunk túl, és várhatóan a következő évben is rengeteg motoros program, túra és találkozó vár ránk motorosokra. Azt kívánom, hogy minden olvasónk töltse úgy az ünnepeket, ahogy szeretné, ahogy neki a legkellemesebb.

Persze mi nem megyünk sehova… ha elaludtak a gyertyák a karácsonyfán, ha elfogyott a szilveszteri pezsgő, hozzánk mindig fordulhattok. Januártól ismét megújult külsővel, rengeteg érdekes cikkel, motoros programokkal, és egy nagyon jó baráti társasággal várunk a Csajokamotoron.hu oldalain.

Addig is Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek ezzel a sok szép üdvözlőlappal.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

arkad karacsonyautos nagykoalicioflagellum deimge karacsonymge karacsonyi udvozlettanpalya vezetestechnikai centrumutt europeworkplusKaracsonyi udvozlet EuroMotorMOTORESS Magical Wishesbarathegyi alapitvany karacsonyi kepeslap 2012bocz orsi karacsonyboreger X masgarcya useicma natale12motorage magazinolasz kulkereskedelmi intezetpeto intezetpoker runredhot motorsrockelet magazintesztmotortotos mediaweisswandreifenwild West storewild karacsony

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük