fbpx

Kellemes Ünnepeket Kívánunk Mindenkinek!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldoh Új Évet Kíván a Csajokamotoron.hu!Immár hagyományosan a motoros barátainktól ékezett üdvözlőlapokkal kívánunk kellemes ünnepeket.

Ismét eltelt egy év, a még hátralévő napok a családról, a pihenésről szólnak majd. Ezért még időben szeretnénk elbúcsúzni ettől az esztendőtől… de még az előtt vár ránk a szeretet ünnepe, amit remélhetőleg mindenki családi körben, szeretetben tölt majd el.

Egy mozgalmas, forró szezonon vagyunk túl, és várhatóan a következő évben is rengeteg motoros program, túra és találkozó vár ránk motorosokra. Azt kívánom, hogy minden olvasónk töltse úgy az ünnepeket, ahogy szeretné, ahogy neki a legkellemesebb.

Persze mi nem megyünk sehova… ha elaludtak a gyertyák a karácsonyfán, ha elfogyott a szilveszteri pezsgő, hozzánk mindig fordulhattok. Januártól ismét megújult külsővel, rengeteg érdekes cikkel, motoros programokkal, és egy nagyon jó baráti társasággal várunk a Csajokamotoron.hu oldalain.

Addig is Kellemes Ünnepeket Kívánok Mindenkinek ezzel a sok szép üdvözlőlappal.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x