fbpx

Verdanapok 2012

Verdanapok 2012 rendezv%C3%A9ny3Idén neves sportolók is elfogadták a szervezők meghívását, köztük hazánk egyik legnagyobb motoros ígérete, Kis Viktória, a MetalCom-Adrenalin H-Moto Team versenyzője is.

Immár hagyomány, hogy a nyár beköszöntével megrendezésre kerül az egyre népszerűbb Verdanapok. Az idei rendezvényen – június 30-án – a megszokott nívós programokon túl, a fellépő művészek mellett számos olyan sportember látogatott el a Verdanapokra, akik eddigi teljesítményükkel rengeteg helyen öregbítették már sikereik révén Magyarország hírnevét.

A gyermekek számára a kiállított autókon és a vidámparkon túl a nagy kedvenc a Hungaroring területén működő Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum által kiállított biztonsági öv szimulátor volt. Két, olimpiára készülő ökölvívó, Káté Gyula és Harcsa Zoltán a tatai edzőtáborból érkezett a rendezvényre, ahol a londoni felkészülés titkaiba avatták be a hallgatóságot.

Noha az időjárás mindent megtett azért – negyven fok árnyékban, a levegő meg sem moccant –, hogy az idei Verdanapok ne legyen olyan sikeres, mint a tavalyi volt, összességében nem panaszkodhattak a szervezők. Vidámpark, autó-, és motorcsodák, drift taxizás, valamint neves művészek fellépése tette színessé a programot június 30-án, a főváros XVIII. kerületében található Bókai Kertben.

Nagy sikert aratott valamennyi korosztálynál 2011 Férfi hangja, a Megasztár 5 ezüstérmese, Kökény Attila, aki az eddig megjelent CD-inek anyagából állított össze színvonalas műsort. A gyerekek hangulatát jelentősen javította Muki Bohóc – K. Nagy László –, és a fiatalabb korosztály csillogó szemmel nézte a Dömötör Fanni által összeállított divatbemutató nyári ruhadarabjait a gyönyörű modelleken.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x