fbpx

Simó Kitti

Édesapám kb. tíz évig motocross versenyző volt, így gyakorlatilag a pálya szélén, motorokon nőttem fel.

Első önálló próbálkozásom 8-9 évesen lehetett egy 2 ütemű 85 cm3-es Honda nyergében, amit még nem igazán neveznék motorozásnak.

Az első igazi próbálkozás 2011 tavaszán Monoron történt a jelenlegi motorommal, amikor először mentem fel pályára. Azóta le sem lehet szedni a motorról, majdnem minden hétvégén motorra ülhettem és Magyarország legnehezebb pályáin (Monor, Tápióbicske, Nyáregyháza, Nyársapát) gyakorolhattam, így gyorsan tudtam fejlődni.

 

Először Nyársapáton állhattam rajtgép mögé, 2011. szeptember 25-én, ahol csak én voltam egyedül női versenyző. Ez a verseny egy próba volt, hogy belekóstoljak egy kicsit a versenyzésbe. Ez a nap életem egyik legjobb napja is volt egyben.

Csapat: Rehab-MxMánia Team
Egyesület: Speed-Tech Motorsport
Motor: KTM EXC 400
Leírhatatlan érzés, mikor lecsapódik előttem a rajtgép, vagy leintenek a kockás zászlóval. Ekkor eldöntöttem, hogy versenyezni szeretnék és kipróbálni mit tudok kihozni magamból egy női kategóriában.

Skoff Gábor csapatfőnökömnek és Huber Kornélnak köszönhetően idén a Rehab-MxMánia Team színeiben versenyezhetek. 2012-ben a Nyugat Kupa versenyein leszek látható Lady kategóriában.

Köszönöm a segítséget támogatóimnak, és akik mellettem állnak az egész szezon alatt.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 szavazás
A cikk értékelése
Feliratkozás
Értesítés
guest
0 hozzászólás
Inline visszajelzések
Összes hozzászólás
0
Kíváncsiak vagyunk a véleményedre. Szólj hozzá!x
()
x