CsajokKiemeltNői motoros nap

Pont egy hónap múlva van a 11. Nemzetközi Női Motoros Nap

noimotorosnap csillaRohan az idő. Mindjárt ismét május, és annak is az első szombatja. Akkor pedig jól megünnepeljük magunkat, vagyis a motoros nőket.

Már most is elég ígéretes az időjárás, így aztán május 6-ra igazán kellemes tavaszi hőmérsékletet, és szép napos időt várunk. Fontos, hogy így legyen, mert ezen a szombaton a világ minden részén motorra pattannak a motoros nők, hogy egy összehangolt esemény keretében ünnepeljék meg magukat, és megmutassák mindenkinek, hogy léteznek.

Így teszünk mi is. Ugye így teszünk? Ahogy az elmúlt években mindig. Annyi különbséggel, hogy idén nem lesz női motoros felvonulás a Csajok a motoron szervezésében. Ennek egyik oka, hogy aznap két másik motoros felvonulás is lesz, ami valószínűleg alaposan lefoglalja majd a budapesti motoros rendőröket, az egyik helyszínéül pedig épp azt a pizzériát választották, ahol mi is szoktunk gyülekezni ezen a napon. Hiába, valamit biztosan jól csinálunk…

Tehát a Női Motoros Nap programja egyenlőre a Hungaroring Motoros Akadémia és a Pest Megyei Baleset-megelőzési Bizottság által nekünk szervezett vezetéstechnikai tréning. Erre már mind az 50 hely elkelt, és már várólista is van. Aki nem jutott be, ne keseredjen el, lesz még ilyen lehetőség máskor is.

Azok számára, akik szeretnének motorozni ezen a napon, még nincs konkrét ötlet. A fórumon az esemény alatt elkezdődött egy beszélgetés, hogy esetleg jó lenne egy közös túra, ami indulhatna a Hungaroringről, és akkor ott találkozhatna a sok motoros csaj. Még bármi megtörténhet, és ezzel kapcsolatban szívesen várom az ötleteket, javaslatokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ne csak budapesti programban gondolkodj! Ha van egy jó ötleted, egy kellemes túrajavaslatod, vagy tudsz egy jó helyet, ahol öszegyűlhetne egy trécselés erejéig néhány motoros csaj, esetleg tudsz egy motoros helyet, ahol egy kis publicitásért cserébe meg is vendégelnék a résztvevőket, ne tartsd magadban! Szerintem lsznek rá jelentkezők, hiszen többezer motoros csaj van az országban.

A Nemzetközi Női Motoros Nap fórumát ezen a linken találod. Kattintcs, és oszd meg velünk az ötleteidet!

Nézz be az áruházunkba is, és válassz magadnak egy pólót, hogy a Női Motoros Napon már csamos cuccban motorozhass, ahogy minden motoros csaj!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük