fbpx

Még van két napod, hogy megtanuld a táncot

shanaya twainAz utóbbi napokban többen is érdeklődtek, hogy hol találják meg a koreográfiát, hát íme mégegyszer.

Fórumunk egyik tagja, Kisvirág követte el a koreográfiát, ami szerintem pont olyan, amilyennek lennie kell. Persze lehet kritizálni, hogy túl egyszerű, vagy túl lassú, vagy pont túl gyors… Igyekeztünk olyan számot választani, amire bőrben-vasban is lehet kényelmesen mozogni, és a koreográfia is olyan, hogy ha valaki nem készül, csak ott a helyszínen jön meg a kedve egy kis közös mozgáshoz, a második blokktól már neki is menni fog.

A zene: Shania Twain – That Don’t Impress Me Much. Talán nem véletlen az sem, hogy erre a számra esett a választásunk. A szövege nagyon ott van, kis fricska a pasiknak – ha már pl. a rendezvény iWiW oldalán egyikük a meleg büszkeség napjához hasonlította ezt a rendezvényt, itt olvasható a szöveg és a magyar fordítás is.

Tehát akkor a koreográfia videója. Virág nagyon ügyes volt, és felvette lassítva is, szóval menni fog.

Egyébként ma este a lányok páran összegyűlnek a Kálvin térnél gyakorlolni 18 órától. Ha szeretnél részt venni, a részleteket megtalálod a fórumban.

És akkor álljon itt Shania Twain videoklipje is.

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x