CsajokKiemeltNői motoros nap

Az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap részletes programja

noimotorosnap 2011 csam pmbbMár csak egyet kell aludni, és itt a várva-várt nagy nap, ami csak rólunk, motoros nőkről szól.

 

A budapesti lányoknak sűrű programjuk lesz, de nem szeretnénk, ha az ország más részein lakók kimaradnának a jóból. Arra kérünk tehát minden motoros nőt, hogy mindenképp szálljon motorjára ha munkába vagy iskolába megy, vagy legalább egy délutáni kis gurulásra a környékbeli lányokkal. Az aznap készült fotókat pedig töltsétek fel az 5. Nemzetközi Női Motoros Nap galériájába. A képet feltöltők a készlet erejéig ajándékot kapnak.

Hogy mindenki számára egyértelmű legyen, hogy miért is motoroztok, nyomtassátok ki a Női Motoros Nap logóját, és ragasszátok a motorotok plexijére erre az egy napra. A logót innen tudjátok letölteni.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

És akkor most következzen a pénteki program részletezve:

 • 8:30: Találkozó a Hungaroring bejáratánál
 • 9:00-15:00 A Hungaroring Porsche-parkolójában a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság motoros rendőrei ingyenes vezetéstechnikai képzést tartanak számunkra.
 • 15:00 A program végeztével a Hungaroringről a motoros rendőrök és rendőrhölgyek biztosításával együtt motoroznunk át a Váci út 13. elé
  16:00: gyülekező a Váci út 13. előtt (Andretti Pizzéria). Regisztráció, fagyizás az Andretti jóvoltából, meglepetés-ajándékok átvétele a készlet erejéig.
  17:30: a résztvevők köszöntése, tájékoztatás.
  17:50: a résztvevők felveszik a vonulás alakzatát.
  18:00: elindul a “Szabályosan szabadon – Csajok a motoron” elnevezésű felvonulás a következő útvonalon: Budapest, Váci út 13. szám alatti Andretti Pizzéria elől indul, és a Váci út – Nagykörút – Oktogon – Andrássy út – Hősök tere (pihenő, fényképezés) – Dózsa György út – Váci út 13.
  18:45: érkezés a Hősök terére.
  19:00: Flash Mob (a lányok egy előre betanult tánckoreográfiát adnak elő együtt)
  19:30: gyertyagyújtás (egy angyal formát rakunk ki mécsesekből), amelyet egy tűzoltódaruról meg is örökítünk
  20:00: visszaindulás a gyülekező helyszínére.
  20:30: a rendezvény befejeződik, innentől szabad program az Andrettiben. Mindenki a cég vendége egy üdítőre, este buli, Karaokee.

Mindenkinek a figyelmét szeretnénk felhívni arra, hogy a vonulás során a KRESZ-szabályok betartása kötelező, a motorosok egy forgalmi sávot foglalnak el, kétsoros vonalban „cipzárban” haladnak folyamatosan. A fotósokat is megkérjük, hogy a biztonságot ne veszélyeztesék azzal, hogy a menetoszlop mellett haladnak, a menetből, vagy az út széléről fotózzanak!

Mindenkit nagyon várunk a holnapi programokon.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük