Hírek

Augusztus 20-án ismét miénk a pálya

Seszty Aprilia 2Mi jut eszedbe augusztus 20-ról? Vízi parádé, tüzijáték, vihar, és még? Csajos pályázás!

A tavalyi sorozat folytatásaként idén immár másodszorra, augusztus 20-án várhatóan 19.00 óra után a Hölgyek ismét birtokukba vehetik a Hungaroring aszfaltcsíkját. A 40 perces menet ára 4000 Ft. Előzetes regisztráció nem szükséges, egy a lényeg, éljetek a lehetőséggel, gyertek el!!! Természetesen a részvételi szándékkal kapcsolatban szívesen vennénk jelzést a Csajok a pályán fórumba, ahol kérdéseitekre is válaszolunk.

Regisztráció a BR Organisation irodájában történik, mely az alábbiak szerint található meg: „Az alagúton keresztül, vagy a közúti hidat használva, az új feljárón fel a depóba. A BR Organisation Kft. irodája onnan gyalogosan, a depó végében található lépcsőn közelíthető meg. Ezentúl az ambulancia – feljárója nem használható, az kimondottan a szolgáltatók részére lesz fenntartva.”

 

Igény szerint a menetelt megelőzően az „újaknak” pár mondatos pályaismertetést tartunk a pálya szabályairól (nem kell megijedni, egyszerűbb, mint a KRESZ).

Te is részese lehetsz ennek az immár hagyománnyá váló kezdeményezésnek. Várunk mindenkit, aki rendszeresen pályamotorozik, vagy próbálta már és ismét megtenné, vagy még soha sem próbálta, de úgy érzi, hogy nem hagyhatja ki, vagy még… sok lehetőség van. A lényeg, most biztonságos körülmények között, nem félve a tömegtől, a harcos férfiaktól, vigyázva egymásra lehet ízlelgetni az íveket.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Feltételek: motor (bármilyen típus, de legalább 125 cm3, robogó nem lehet), protektoros ruha, kesztyű, zárt sisak, csizma, gerincvédő is ajánlott (ezt a nem gyakorlott pályázók miatt írom).

Reméljük, hogy idén az időjárás a kegyeibe fogad minket és a viharfelhők elkerülnek bennünket!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük