CsajokKiemeltNői motoros nap

Motorozz velünk a 17. Nemzetközi Női Motoros Napon!

17. Nemzetközi Női Motoros Nap 2023. május 6Hihetetlen, hogy múlt héten még esett a hó, három hét múlva pedig ismét itt a Nemzetközi Női Motoros Nap, amit idén már 17. alkalommal ünnepelünk együtt. Azt már tudom, hogy én merre fogok motorozni. Remélem csatlakozol, de az is rendben van, ha saját programot találsz ki erre a napra, CSAK HAJTS!

Bevallom, a covid engem is kizökkentett a Női Motoros Nappal kapcsolatos szervezkedésekből, így egy ideje nem volt már női motoros felvonulás Budapesten. Sőt, engedve a “vidéki lányok” unszolásának, ezúttal Szegedre megyünk a 17. Nemzetközi Női Motoros Nap megünneplésére 2023. május 6-án.

Már tavaly is volt néhány lány (elsősorban a környékbeliek), akik a Nemzetközi Női Motoros Nap alkalmából csatlakoztak a Ghost’s MC caritas run nevű jótékonysági motoros felvonulásához. Tavaly a Budapest környékiek nem tudtak részt venni a felvonuláson, mivel a Pest Megyei Balesetmegelőzési Bizottság által szervezett ingyenes vezetéstechnikai tréning is ugyarra az időpontra esett a Hungaroringen.

Idén más a helyzet, a tréninget vasárnapra tettük (és a PMBB-t pedig átnevezték Pest Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottságnak), tehát a szombati napon már csak az időjárás akadályozhatja meg, hogy lemotorozzunk Szegedre. Igaz, hogy ez nem egy önálló rendezvény így, de a Ghost’s MC tagjai nagyon várnak minket, és én is remélem, hogy minél többen összejövünk ebből az alkalomból.

V. Nyújts Kezet Jótékonysági Motoros Felvonulás

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Szegeden a felvonulás 14:00 órakort kezdődik 2023 május 6-án, így bőven van idő lemotorozni együtt Budapestről, illetve összeszedni az út közben csatlakozókat is. A részleteket még később pontosítjuk a Facebook csoportban, azt is, hogy hol találkozunk azokkal, akik egyenesen a felvonulás helyszínére érkeznek majd.

A felvonulás után én visszajövök Budapestre, mert másnap reggel jelenésünk van a Hunaroringen az Ingyenes Vezetéstechnikai tréningen, amit a Pest Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság és a Hungaroring Motoros Akadémia szervez nekünk. A jelentkezés elindult, összesen 60 motoros nő kap lehetőséget ezúttal a részvételre.

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha biztos vagy benne, hogy el is tudsz illetve el is akarsz jönni!

A tréning programja a következő lesz:

09:15 – 09:45 – Regisztráció Hungaroring Főbejárat (Nádházi Brigitta r.őrnagy és NaNa)

10:00 – 10:15 – Megnyitó, rövid köszöntő (Nádházi Brigitta r. őrnagy., Barabás Judit Tanpálya)

Csoportbontással 60 fő női motoros számára előre szervezett tematikus programokon való részvétel
10:30 – 14:30

  • alacsonysebességes vezetéstechnikai tréning rendőrmotoros oktatókkal
  • felelős: PMBB Média parkoló
  • tantermi előadás: felelős: Tanpálya instruktorai
  • földes pályán feladatok felelős: Tanpálya instruktorai

14:30 – Zárás, elköszönés (Nádházi Brigitta r. őrnagy – Tanpálya)

Mivel a versenypályára nem megyünk fel, nem kötelező a bőrruha. De ha megnézed a korábbi tréningek képeit, látni fogod, hogy milyen ruhában szoktunk motorozni ilyenkor.

A tréningen a WordBike magazin fog forgatni az eseményről.

Habár kicsit úgy érzem, már el vagyok késve a szervezkedéssel, a szegedi felvonuláshoz már megrendeltem a rózsaszín lufikat, hogy ne keverjenek össze minket a többi felvonulóval. Ha van még ötleted, hogy mire lenne még szükség, vagy szerveznél egy saját gurulást a környéketeken, írd meg itt hozzászólásba, vagy írj a csoportba!

17. Nemzetközi Női Motoros Nap 2023 május 6.

Ha te nem szeretnél részt venni ezeken a megmozdulásokon, de mégsem hagynád ki a Női Motoros Napot, a rendezvény előtt töltsd le a 17. Nemzetközi Női Motoros Nap plakátját, nyomtasd ki, ragaszd fel a motorod szélvédőjére, és motorozz a barátnőiddel, vagy akár egyedül!

Fénykép mindenképp készüljön róla, mert hamarosan közzéteszik a Motoress hivatalos fotóversenyének feltételeit, és még az is lehet, hogy itt a Csajokamotoron.hu-n is csinálunk egy fotóversenyt, ha lesz időm kitalálni a részleteket.

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük