CsajokHírekMotoros divat

Motoros farmer a Rokker Jeans-től

0680Nehéz olyan divatos cuccot találni, ami jól is néz ki, és a motorozás is biztonságos benne.

A nőket végképp elhanyagolják a motoros ruhákat gyártó cégek. Mostantól legalább a farmerre nem lesz gondunk. A svájci Rokker Jeans úgy döntött, nem fogad el kompromisszumot. Olyan termékekkel rukkoltak elő, amelyek divatosak, csinosak, és biztonságosak is. A kifejezetten motorosok számára készült farmerek férfi és női szabásvonallal is elérhetőek mostantól.

A modern formájú nadrágokat olyan anyaggal bélelték ki, amely a súrlódástól és a melegtől is megvédi viselőjét. Schoeller® Dynatec anyag nem csak egy esetleges eséstől óv (egy 80 kb-os embert 100 km/órás sebességig védi meg), hanem az egyúttal eső és a szélálló is.

A tervezők figyelembe vették a motorosok állandó bánatát, hogy a motoron felvett üléspozíciótól minden nadrág túl bő, és a lányok is folyton panaszkodnak, hogy túl nagynak tűnik a hátsó felük a motoros cuccokban. A szabásvonalat ezúttal szándékosan úgy alakították ki, hogy a biztonság mellett figyeltek arra, hogy optikailag kisebbnek mutassa a motoros csajok fenekét.

 

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük