Hírek

Harley szülinap és MotoGirl verseny Nyíregyházán

motogirl08 3808A Harley-Davidson Goldrex augusztus 16-án ünnepelte második születésnapját! A nyíregyházi eszem-iszom mellett érdekes programnak ígérkezett a MotoGirl szépségverseny döntője is. Este a Nemcsak Berry húzta a talpalávalót.

Kaptam egy megtisztelő felkérést, hogy képviseljem a „Csajok a motoron”-t Nyíregyházán, a Goldrex második szülinapi buliján. Örömmel tettem eleget! A helyszínre érkezve kedvesen és barátságosan fogadott a tulajdonos és az üzletvezető egyaránt. Rögtön fel is ajánlották, hogy próbáljam ki a tesztmotort, és guruljak a városban egy kört.

Őszinte leszek, óvatos duhajként NaNa tanácsa ellenére sem mertem kivinni a HD-t. (Abszolút profán oka: egyetlen barmot kifogok a közlekedésben és több havi családi pótlékom bánja akár egy visszapillantó tükör sérülését is). Motorozás helyett végig jártam a műhelyt és a boltot, megcsodálva a Harley minden részletre kiterjedő alkatrész- és díszítő kütyü kínálatát.

A tizenegy órára hirdetett MotoGirl szépségverseny csúszott, mi pedig a nagy melegben elkezdtünk erőteljesen egyé olvadni a bőrnadrágjainkkal. A résztvevők lassan, az esőfelhők viszont annál gyorsabban gyülekeztek. Már az ebéd is fenséges illatokkal jelezte, hogy készen van.

motogirl08 4391Két óra táján elkezdődött a döntőbe jutott szépségek vetélkedése. Természetesen minden lány a világbékét tartotta az életcéljának. A fődíj robogónál komolyan elgondolkodtunk a lányommal, hogy ketten talán egy átlag életkort figyelembe véve akár indulhattunk is volna a megmérettetésen. Az időközben érkező motorokat külön-külön megcsodáltam – remélem megbocsátjátok nekem, amiért jobban lekötötte a figyelmemet, mint a lányok mustrája.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Még több kép a galériában!Négy órától felvonulás szerepelt a programfüzetben, azután a szépségverseny eredményhirdetése, és egy hatalmas szülinapi torta szétosztása. Viszont már olyan mértékben közeledett egy kiadós eső, hogy jobbnak láttam hazaindulni. Sajnáltam a felvonulást és az esti koncertet is, de 4-7-ig folyamatosan esett.

motogirl08 4007

Találkoztam természetesen motoros csajokkal is, egy ózdi motoros hölggyel (egy 883 cm3-es HD Sportster lovasa) és egy anyukával is, aki a hátsó ülésről élvezte a motorozás szépségeit. A tulajdonos lánya pedig zsenge kora ellenére komoly motorral és motoros tapasztalatokkal bír. Mindent összegezve nagyon jól éreztem magam és köszönöm a lehetőséget!

motogirl08 4136

motogirl08 5442

motogirl08 5462

motogirl08 5466

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük