HírekKultúraMotoros film

Norman Reedus és Keanu Reeves együtt motorozik az Amerika két keréken sorozat új évadában

Amerika kétkeréken Norman Reedus és Keanu Reeves a 6. évad első epizódjábanAz Amerika kétkeréken (Ride with Norman Reedus) hatodik évadának premierje szeptember 10-én, vasárnap volt az AMC csatornán és az AMC+ és MAX streaming platformokon az Egyesült Államokban. Az első epizódban rögtön Keanu Reeves csatlakozott a Walking Dead sztárjához, hogy együtt fedezzék fel motoron a világ csodás tájait.

Ez az évad is izgalmas kalandnak ígérkezik, a sztárvendégek sokaságával, akik mindannyian osztoznak a motorkerékpárok és a felfedezés iránti szenvedélyükben. A 6. évad a sorozat hagyományos formátumát követi, amelyben minden epizódban Norman egy Triumph Tiger 1200-as motoron együtt fedezi fel a világ egy új részét egy motoros társával.

Norman Reedus a “The Walking Dead”, “The Boondock Saints” és “Penge II” ikonikus szerepeiről ismert, de ezt a sorozatot arra használja, hogy megossza a motorozás, az emberek és a történetmesélés iránti szeretetét. Miközben Norman a világ legfestőibb helyszínein utazik, gondoskodik arról, hogy megálljon és jelentős emberi kapcsolatokat alakítson ki, és ékesszólóan reflektál arra, hogy mit jelentett számára egy-egy kaland.

Ebben az évadban a vendégszereplők egy újabb lenyűgöző listája kíséri az utazást, néhány ismerős arc, akik mindannyian egy-egy bennfentes nézőpontot adnak a Reedushoz fűződő egyedi kapcsolatukról.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A 6. évad epizódjai:

 1. A utah-i sivatag Keanu Reeves-szel – premier: 2023. szeptember 10.
  Norman Reedus és a színész Keanu Reeves a Utah-i sivatag túlvilági tájain utazik; a Bonneville Salt Flats-től a Canyonlands Természeti Parkon át a Moab kanyonjaiig.
 2. Észak-Olaszország Josh Hollowayjal – bemutató: 2023. szeptember 17.
  Josh Holloway színész Norman Reedushoz csatlakozik egy motorozásra a rusztikus Észak-Olaszországban; Európa legfestőibb útjain navigálnak, majd a Motor Valleyben csillapítják a sebesség iránti vágyukat, mielőtt felfedezik Josh régi lakhelyét, Bolognát.
 3. Az örök város Johnny Knoxville-lel – Bemutató: 2023. szeptember 24.
  Johnny Knoxville színész kíséretében Norman Reedus az ókori Rómában, az örök városban navigál; bejárja a nyugati civilizáció szülőhelyének konyháját és kultúráját.
 4. Portugália: Utazás Liszabonból Portoba – premier: Október 1., 2023
  Norman Reedus és a művész Adri Law felfedezik Európa egyik legmenőbb úti célját: Portugáliát; egy festői utazás során az ország nyugati partvidékén felfedezik, milyen hatással volt a közelmúltban tapasztalható turisztikai fellendülés erre az országra.

Norman Reedus, a zombi-sorozat sztárja motoros valóságshow-ban köszön vissza

Forrás

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Kattints ide: Motoros Film Adatbázis

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük