EseményekHírekMotoros találkozó

Rekordszámú rajongó ünnepelte a Moto Guzzi márkát az idei nyílt napon Mandello del Larioban

Moto Guzzi Open House és fesztivál 2023 Mandello del LarioA Moto Guzzi ismét megerősítette státuszát, mint az egyik legkedveltebb és legelismertebb motorkerékpár márka, amely képes több ezer embert vonzani különböző generációkból és nemzetiségekből, és akiket a sasos márka motorjai iránti közös szenvedély egyesít.

A Moto Guzzi mandello del lario-i gyára volt a guzzista szenvedély epicentruma szeptember 7-től 10-ig. A buli vasárnapig mintegy 35 ezer rajongót gyűjtött össze, akik részt vettek a Moto Guzzi Open House 2023-as kiadásán.

A résztvevőket egész Európából jegyezték, de érkeztek az Egyesült Államokból, Törökországból, sőt még Ausztráliából is. A nagy Moto Guzzi gyártó és Mandello del Lario egy nagy családként fogadta őket.

Idén a mandellói via Parodi piros kapuja előtti megnyitó – amely a rendezvény hivatalos kezdetét jelzi – csütörtökön volt. Ezzel egy plusz napot kaptak a látogatók a Moto Guzzi Múzeum megtekintésére, amelynek a felújítása tovább folytatódik. Nemrégiben vadonatúj emléktárgyakkal és új, frissen restaurált motorkerékpárokkal is gazdagították a kiállítást, valamint a teljes motorkerékpár-választék tesztvezetésére is lehetőség volt.

Szeptember 9-én szombaton és 10-én vasárnap rekordrészvétel volt a mandelloi gyárban, amely megerősítette, hogy ez a motorozás történetének egyik legszimbolikusabb helyszíne, de legalábbis a világ leghíresebbjei között van.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

moto guzzi festival 2023 mandello del lario cimlap moto guzzi festival es nyilt nap 2023 5 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 8 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 11 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 10 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 7 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 9 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 4 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 12 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 6 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 1 moto guzzi festival es nyilt nap 2023 3

Ez egy történelmileg gazdag helyszín, amely végigkísérte az olasz ipari fejlődést és a sasos márka globális megerősödését, és kivételes lehetőség nyílt a jármű- és motorösszeszerelő sorok, valamint a legtörténelmibb részének megtekintésére, amelyet a szélcsatorna képvisel.

Ez az aerodinamika tanulmányozására tervezett rendszer, amelyet a Moto Guzzi vezetett be először a motorkerékpár-szakmában az 50-es években, és amely nemcsak a 8 hengeres 500-as – a világ egyik leghíresebb versenymotorjának – megépítéséhez járult hozzá, hanem a GP-motoros világbajnokság 14 bajnoki címének (8 versenyzői és 6 konstruktőri) megszerzéséhez is.

Az ipari terület műemléki felújítási projektje, amelynek első fázisai már folyamatban vannak, az üzemet egy mindenki számára nyitott, igazi gyűjtőközponttá teszi, egyidejűleg növelve a gyártási kapacitást, ezáltal kielégítve a Moto Guzzi évről-évre folyamatosan növekvő piaci keresletét.

A Virgin Rádióval való partnerségnek köszönhetően a Moto Guzzi Village volt az ünnepség lüktető szíve. A DJ Ringo által moderált színpadon egymást követték a vendégek, akik a versenyzésről, az utazásról és a kalandokról beszéltek. Több mint 1000 tesztvezetés indult a Village-ből, köszönhetően az összes modell hatalmas elérhetőségének: a klasszikus V7, az eredeti V9, az “All-Terrain” V85 TT, valamint az újdonsült V100 Mandello.

Merész karakter és fokozott teljesítmény, ez a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

A Village központjában a Moto Guzzi motorkerékpárok teljes jelenlegi választékát kiállították, beleértve az újonnan született V7 Stone Corsa-t, amelyet először a Nyílt Napon mutattak be.

A V7-es a rendezvény sztárjai közé tartozott, beleértve a Moto Guzzi Fast Endurance versenyen való részvételre átalakított változatát is, amely a negyedik szezonjában járó csapatkupa, amely lehetőséget ad mindenkinek arra, hogy kevés pénzt költve, de jól szórakozva részt vegyen egy pályán zajló versenyen.

A kiállításon a két legelismertebb és leghíresebb Moto Guzzi tuner ékszerei is megtekinthetők voltak: Filippo Barbacane és Guareschi moto. Jelen volt a Moto Guzzi Experience csapata is. Az általuk szervezett all-inclusive utak, amelyek a világ legszebb helyszíneire vezetnek a Moto Guzzi gyöngyszemeinek hátán ülve, nagy népszerűségnek örvendenek.

Az Open House egyúttal remek alkalom volt arra is, hogy jótékony célú támogatáshoz járuljanak hozzá a látogatók: szeptember 9-én, szombaton bemutatták a V7 Stone 75° Oro Olimpico-t, egy különleges változatot, amely a Canottieri Moto Guzzi di Mandello (Moto Guzzi evezősök) által az 1948-as londoni olimpián elért sikereket ünnepli, és amelyet a Moto Guzzi a Canottieri Moto Guzzi számára adományozott.

A motorkerékpárt elárverezik, a bevételt pedig a Canottieri Moto Guzzi a fogyatékkal élő fiatalok és felnőttek sportevezésének további fejlesztésére fordítja.

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük