fbpx

Merész karakter és fokozott teljesítmény, ez a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition

Moto Guzzi V7 Stone Special EditionA Moto Guzzi V7 egy merész, autentikus karakterrel rendelkező motorkerékpár, amely mindig is kitűnt a testreszabhatóságával a többi modell közül. Olyan gép ez, amely számtalan értelmezést kínál.

Kevesebb, mint két év telt el a 2021 tavaszán bemutatott V7-es legújabb generációjának bemutatása óta, amely hatalmas kereskedelmi sikert aratott. Az új Moto Guzzi V7 Stone Special Edition a GMG – Giornate Mondiali Moto Guzzi – kiállításon mutatkozik be.

Határozottan dinamikus

A Moto Guzzi V7 Stone Special Edition megszünteti a Stone változatra jellemző matt árnyalatokat. A V7 család új tagja különleges fényes fekete fényezést kapott, amelyet a tankon a stílusjegyeket idéző ​​grafika és piros részletek erősítenek meg, mint a sasos márka legsportosabb modelljein látható.

A sportos hozzáállás, amelyet a vörösre festett lengéscsillapító rugók és a nyereg kontrasztos piros varrásai is kiemelnek, amelyek szintén erre az egyedi modellre jellemzőek. A kormánykiemelőn egy tábla jelzi a különleges kiadást.

A legnépszerűbb női motorkerékpárok

A visszapillantó tükrök a kormány végén helyekednek el, amelyek még áramvonalasabb és dinamikusabb profilt adnak a Stone Special Edition számára, ahogy a fekete eloxált tuskó alumínium üzemanyagsapka is. A testreszabás még a Moto Guzzi 850 modellre is emlékeztet. A teljesen újak a grafit színű hengerfej-fedelek és feketére eloxált alumínium fojtószelepház-védelem is.

Újra megnyílik a Moto Guzzi Múzeum Mandello del Larioban

Az „izmosabb” megjelenést az Arrow kipufogórendszer Moto Guzzi kipufogócsövekkel emeli ki, aminek köszönhetően a Moto Guzzi V7 Stone Special Edition teljesítménye javul, 48-ról 49 kW-ra (66,5 CV) emelkedik 6700 ford./perc-nél, a maximális nyomaték pedig 73-ról 75 Nm-re nő 4900-as fordulatszámon.

A Special Editionon megjelenő Arrow kipufogók minden Moto Guzzi V7-es motorkerékpárhoz elérhetőek lesznek extra tartozékként.

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x