HírekMotorokMotorozás

MotoZem üzletlátogatás Szencen – VIDEÓVAL!

MotoZem üzletlátogatás SzencenEgy kellemes hétköznapi motoros túrának terveztem, végül oda-vissza rohanás lett 6 órán keresztül az autópályán. Mégis azt mondom, hogy megérte elmotorozni Szencre, a MotoZem szlovákiai üzletébe, mert olyat láttam, amilyet mostanában nem. Egy hatalmas, minden jóval felszerelt motoros üzletet.

Mindössze két éve nyitotta meg szlovákiai üzletét a 2009-ben alapított cseh motorkereskedés. Ráadásul a magyar hartárhoz elég közel, a Pozsonytól mindössze 10 kilométerre fekvő Szenc ipari területén. Idén pedig elindult a magyar nyelvű webáruház is, így már érdemes róla beszélni itthon is.

A magyar webáruházak felköthetik a gatyájukat, ha lépést szeretnének tartani a MotoZem-mel. Utoljára ekkora árukészletet Spanyolországban láttam egy motoros áruházban… ott is csak kapkodtuk a fejünket, hogy mennyi minden van… na itt ugyanez a helyzet. Nem számít, hogy milyen stílusban motorozol – sport, túra, motokrossz, stb. – biztos, hogy találsz hozzá felszerelést.

MotoZem üzletlátogatás Szencen

A húzó márka a Rev’it, amiből bőven találunk itt férfi és női ruházatot is. Emellett Rebelhorn, Street Racer, RSA, Rilax, MT Helmet, és saját márkás MotoZem termékektől roskadoznak a polcok, de még számos ismert és kevésbé ismert motoros felszerelés márkát is megtalálunk az üzletben.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A polcokon és az állványokon tematikusan vannak szétválogatva a ruhák, cipők, bukósisakok, protektorok, és ezeken belül is találunk külön női részleget is. Igaz a női ruházatból itt is jóval kevesebb van, mint a férfiaknak szánt felszerelésből, de ez nem az üzleten, hanem a gyártókon múlik.

Nézd meg a videós beszámolót is a MotoZem-ről!

Silvia, az üzlet magyar piacért felelős munkatársa elmondta, hogy ha mindenképp ragaszkodunk a személyes átvételhez illetve vásárlás előtt felpróbálnánk a kiválasztott öltözetet, érdemes azt előtte online odarendelni az üzletbe. Ne járjunk úgy, hogy miután kimotoroztunk próbálni Szencre, épp elvitték előlünk, amit keresünk. Akár több méretet is érdemes megrendelni online személyes átvétellel, és természetesen a próba után csak azt kell majd kifizetnünk, amit ténylegesen megvásárolunk.

Én ezúttal egy manapság oly’ népszerű leggingsek közül választottam egyet, hogy meg tudjam írni a véleményem róla. A Rev’it Elisson leggingshez pedig egy nyári dzseki is dukál, úgyhogy a Rev’it Eclipse dzsekiről is jön hamarosan egy részletesebb beszámoló. Az első benyomásom pozitív. Annyit elmondhatok, hogy azért hosszú túrára nem ezeket választottam, de a városban nagyon kényelmes és kellemes nyári viselet lesz mindkettő.

 

(X) Támogatott tartalom

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük