Hírek

Új helyen a Bázis Motor

Bazismotor logo 3dmotorFigyelem!!! 2011 decembere óta a Bázis Motor a régi helyén, a Budapest, Attila út 61. szám alatt található meg!

A kedvenc motorsboltunk 2011. augusztus 15-től elköltözik. A Bázis Motor új telephelye Budapesten, a XIII. kerület Fáy utca 74/c. alatt található, közelebb a tömegközlekedési eszközökhöz, amit sokan hiányoltatok. A tulajdonosok az új boltot igyekeztek mind kívül, mind belül othonossá tenni, reméljük nektek is tetszeni fog! Természetesen a kiszolgálás zavartalanul folytatódik, a telefonos és internetes elérhetőségek nem változtak.

Természtesen az új helyen is saját parkolóval várják a motorosokat, hiszen a belső udvarba motorral is behajthatunk, hogy szem előtt legyen a VAS. 

A szokásos áruválasztékról sem mondtak le, sőt továbbra is próbálnak megfelelni a vásárlók igényeinek. Biztosak lehettek benne, hogy – mint mindig – ki fognak találni mindenfélét, hogy próbáljuk jobbá tenni a motorosok életét. Továbbra is akció hegyek várhatóak.

Az új üzletben természetesen a Csajokamotoron.hu saját termékei, a pólók és más ajándéktárgyak továbbra is megvásárolhatóak, sőt állványunk kiemelt helyen várja a motoros csajokat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Nézzetek be az új boltba! Reméljük tetszeni fog legalább annyira, mint a régi!

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük