fbpx
Impact-Site-Verification: -1707407557
Hírek

Motorral a platón – egyedi BMW X7 pickup


bmw x7 pick up 3Verhetetlen páros: a BMW X7 pickup és a BMW F 850 GS motorkerékpár

A BMW X7 pickup platóján egy BMW F 850 GS motorkerékpár foglal helyet, amely a 19. BMW Motorrad Days hétvégi premierjét tekintve is kiváló választásnak bizonyult. Rendíthetetlen túrázási adottságaival, hosszú távon is kényelmes üléspozíciójával, sportos menetdinamikájával és kikezdhetetlen terepjáró képességeivel a BMW F 850 GS tökéletesen kiegészíti a BMW X7 pickup kvalitásait.

Legyen szó akár épített utakról, akár ismeretlen ösvényekről, a két modell mindenhova hű társként követheti egymást, verhetetlen menettulajdonságaiknak köszönhetően ugyanis nincs előttük olyan úti cél, amelyet ne érnének el.

A BMW X7 pickup a bajor prémiummárka müncheni gyárában tanuló szakmai gyakornokok egyedi alkotása. A modellt a BMW nem tervezi sorozatgyártásban kínálni. A koncepció és az ehhez hasonló újítások kiválóan alkalmasak arra, hogy a BMW fiatal tehetségei valós körülmények között kiaknázzák elméletben és gyakorlatban elsajátított tudásukat. A BMW Group kilenc országban mintegy ötezer szakmai gyakornokot fejleszt nap mint nap.


Ford F-150 Harley-Davidson

FordF150SuperCrewHarleyDavidson6A motorszállító pick-up ötlete mellesleg nem is olyan eredeti, hiszen 2000-ben a Ford és a Harley-Davidson közösen kiadta a Ford F150 Harley-Davidson modellt, amelynek az egyik külünlegesége éppen az volt, hogy a platóján elfér egy Harley-Davidson motorkerékpár.

Nézd meg a legelső Ford F-150 Harley-Davidson modellt Jay Leno garázsában!

0 0 votes
A cikk értékelése
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x