MotorokMotorozás

Motorozás Londonban 1.

motorozas londonban 3Aki azt gondolja, hogy a 17 évesnek leosztok egy nyaklevest és leszáll rólam, nos nem egészen. Stihl-fűrésszel járnak ezek a “srácok”, valamint késsel, matchatéval, kalapáccsal és más fegyverekkel. Épp a minap egy haveromra kalapáccsal támadtak négyen, és egyre népszerűbb, hogy leöntik az áldozatot savval, és úgy veszik el tőle a motort.

Nekem a ház elől próbálták meg ellopni a motort, felébredtem, hívtam a rendőröket, de egy idő után feladták a túl sok lánc miatt, és látták, hogy mozgolódás van, villanyok gyúlnak, stb. Sokszor halljuk, látjuk, hogy ha nem tudják ellopni, egyszerűen felgyújtják a motort és kész, mert mérgesek lesznek, amiért nem sikerült elvinni.

Sajnos a rendőrség tehetetlen egy korábbi eset miatt, amikor a fiatalkorú elkövető üldözés közben elvesztette az egyensúlyát és sisak nélkül elesett és meghalt. A rendőröket okolták miatta, azóta a rendőr nem követheti őket, ha nincs rajtuk sisak. Ők ezzel tökéletesen tisztában vannak, és ezt ki is használva rendszeresen így lógnak meg a rendőrök elől.

 

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon!

instagram icon

dawn_in_london

instagram icon

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
@Hannah07864963

A taktika, hogy ketten vannak egy mopeden, és van egy kísérő egyedül egy másik robbogón. Iszonyúan oda kell figyelni, hogy ki jön mögötted, melletted, mert nem nézik, hogy nő vagy vagy férfi, ezeknek nem számít.

A legnagyobb veszélynek az egyszerű pizzafutárok vannak kitéve, őket kapják el legelőször. Nemrégiben volt egy eset, ahol egy 17 éves srác egy éjszaka alatt 5 moped sofőrt támadt meg, karddal végig vágta a ruhájuk, leöntötte őket savval. Mindezt 3 óra leforgása alatt, a város különböző pontjain.

Jelenleg petíciót írunk alá a parlamentnek, hogy több erőforrást és nagyobb jogot adjon a rendőröknek… nem tudjuk, mikor lesz belőle valami, sajnos a tüntetések sikerében már nem nagyon bízunk, és egyre általánosabb dolog, hogy saját magunk vesszuk kézbe a nyomozás terhét. Nincs elég rendőr. Addig is próbálunk odafigyelni, és “speed up”!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

dawn_in_london

Kövesd Hajnit a közösségi oldalakon! Megtalálod őt hanna_in_wonderland néven.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük