HírekMotorokMotorozás

Idén utoljára Kelet-Magyarországon szervez ingyenes motoros vezetéstechnikai tréninget a HUMDA

HUMDA Motosafety 3.0 RabócsiRingA Máriapócs melletti Rabócsiringen szervezi meg szeptember 5-én harmadik, egyben idei utolsó motoros közlekedésbiztonsági napját a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. Nemcsak a keleti régióból, hanem az ország minden részéről vár látogatókat az Ügynökség a HUMDA Moto Safety 3.0 rendezvényre.

Motoros közlekedésbiztonsági napot és szlalomversenyt rendez szeptember 5-én HUMDA Moto Safety 3.0 néven a hazai mobilitási piac meghatározó szereplője, a HUMDA Magyar Autó-Motorsport Fejlesztési Ügynökség Zrt. A közlekedésbiztonsági program kétszáz résztvevője gyakorlati tréningen és elméleti előadáson vehet részt.

A gyakorlati helyszíneken instruktorok segítségével a szlalomozást, a vészfékezést, valamint az akadályok és vészhelyzetek elkerülését gyakorolhatják a jelenlévők. A sűrű forgalomban történő előrehaladással is foglalkoznak majd a programban. A kanyarívekkel, kanyarkombinációkkal a Rabócsiring versenypálya aszfaltcsíkján ismerkedhetnek a motorosok.

Második alkalommal szlalomversenyt is rendez a HUMDA, melyen biztonságos körülmények között, technikás ügyességi pályán bizonyíthatja felkészültségét a hatvan induló, akiknek a legrövidebb idő alatt és a legkevesebb hibával kell teljesíteniük a pályát. Az esemény fővédnöke Prof. Dr. Palkovics László, az autó-motorsport fejlesztéséért és a közlekedésbiztonság kiemelt kezeléséért felelős kormánybiztos.

A versenyen érvényes műszaki engedéllyel rendelkező motorkerékpárral indulhatnak azok, akiknek megvan a megfelelő jogosítványa. A HUMDA motoros közlekedésbiztonsági napjára és a szlalomversenyre is a humdamotosafety.hu oldalon lehet jelentkezni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

– Már két nagy sikerű motoros közlekedésbiztonsági napot is szervezett a HUMDA. Az elsőt a Hungaroringen tartottuk, akkor alapvetően a fővárosban és környékén élőket céloztuk meg. Augusztus elején Zalaegerszegre a ZalaZONE Járműipari Tesztpályára látogatott a HUMDA Moto Safety, ekkor főleg a nyugat-magyarországi motorosokat szólítottuk meg. Most pedig Kelet-Magyarország következik. Az a célunk, hogy kevesebb baleset történjen a közutakon, ehhez akarunk hozzájárulni a vezetéstechnikai tréninggel – emelte ki Weingartner Balázs, a HUMDA Zrt. elnök-vezérigazgatója.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük