fbpx
EseményekHírekMotorverseny

Rossi Moor átvette a második helyet a Northern Talent Cup Versenysorozat összetett pontversenyében

FAIRIUM NEXT GENERATION RIDERS TEAM Rossi Moor Assen Northern Talent CupAz asseni verseny mindenképp tanulságos volt Rossi Moor számára. A kvalifikáción a 3. helyet megszerezve az első szombati versenyen nagyon jól rajtolt, olyannyira, hogy az első kanyarban már első helyen fordult.

Sajnos a rossz áttételválasztás miatt nem tudott az egyenesekben kigyorsulni és szélárnyékban sem tudott előzni. Ezek ismeretében a második hely ragyogó eredmény.

Vasárnap a már kijavított áttétellel ismét jól sikerült a rajt. A 3. körben Luciano egy lezárt ívvel megakasztotta az első kereket, és mindketten a sóderágyban kötöttek ki. Lorenz Luciano nem tudta folytatni a versenyt. Rossi a 16. helyre tudott visszajönni, és 10 kör alatt ledolgozva a hátrányt az utolsó előtti körben már a második helyen volt.

Az utolsó kanyarban elfékezte magát és így az 6. helyen ért célba. A fékezésnél Rossi kiment a pályáról, ezért kapott büntetés értelmében a 9. helyre sorolták.

A következő egyben utolsó 2 verseny a Red Bull Ringen lesz augusztus 27-29.

A FIM MiniGp Csehországi futama is mozgalmasra sikerült.

Az első versenyt Matteo Masili nyerte Lukács Tamás első rajtja nem úgy sikerült, ahogy szerette volna, de 3 pozíciót sikerült előre mennie így a 6.helyen végzett.

A második versenyen Matteo Masili (Titino) sajnos elesett valamint egy versenyzőt is kizártak, így ő a 3. helyen Lukács Tomi az 5. helyen végzett.

A következő verseny Szlovéniában lesz az augusztus 27-29 -i hétvégén.

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x