fbpx

Motoros ridikül félmillióért

miu miu biker handbag 1Ridikülre minden nőnek szüksége van, még akkor is, ha motoros. Akkor meg pláne legyünk stílusosak!

Miután a jelenlegi ridikülöm végnapjait járja, gondoltam körülnézek az interneten, hátha találok ismét valami jópofa kis táskát. Olyat kerestem, ami nem túl szokványos, van benne valami extra, és persze elfér benne minden, aminek egy női ridikülben el kell férnie.

Hosszas keresgélés után megakadt a szemem egy jópofa, szegecses kézitáskán, amit többféle színből varrtak. Mondjuk jobb lenne, ha lenne benne egy kis pink is, úgyhogy rákattintottam a képre, hátha van más színben is.

Majdnem mindenféle színűt találtam a gyártó, Miu Miu honlapján, kivéve rózsaszínt, de azért kíváncsiságból megnézegettem a többi képet is, és persze kíváncsi voltam, hogy mennyibe kerülnek. Na akkor dobtam egy hátast, mikor az egyik csinos kis modell oldalára beléptem.

Eddig ezt a márkát nem ismertem – vajon miért – de nem lepődtem meg, hogy megint tanúbizonyságát tettem a remek ízlésemnek. Az interneten fellelhető összes kis táska közül sikerült azt kiválasztanom, aminek félmillió forint (2500 amerikai dollár) az ára.

A csavar a dologban, hogy a kiválasztott retikül márkaneve Biker. Ha nem is kimondottan a motoros csajokra gondoltak a megtervezésénél, a szegecses-láncos-cipzáras dizájnnal a manapság ismét divatba jövő motoros stílus stílusjegyeit próbálta felidézni a tervező olyan sikerrel, hogy ha nem ennyibe kerülnének a termékeik, még én is szívesen választanék közülük magamnak.

Neked hogy tetszik a Miu Miu Biker táska sorozata?miu miu biker handbag 2miu miu biker handbag 3miu miu biker handbag 4miu miu biker handbag 5miu miu biker handbag 6miu miu biker handbag 7

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x