fbpx

Trikolor minden helyzetben

alt2012-ben is számos újdonsággal rukkol elő a Husaberg.

 

Természetesen most sem csak a dagonyázásra gondoltak, hanem a mindennapokra is, így a földúton kívül is ellátják a motorosokat a klasszikus kék-sárga-fehér színű ruhadarabokkal, és egyéb kiegészítőkkel.

A kínálatban megtalálhatóak a már jól megszokott pólók, mezek, és a 2011-es hivatalos versenyruházatot is átültetik a kereskedelmi forgalomban megtalálható felszerelésekre. Sőt, most már nem csak a felnőttek, hanem a gyerkőcök számára is készülnek pólók.

A motoros felszereléseket folyamatosan fejlesztik, ennek legékesebb példája a 2012-re teljesen megújított védőszemüveg, ami ergonómikusabb formatervvel, komolyabb orrvédővel és csúszásmentes gumipánttal vásárolható majd meg.

Ha valakinek épp utazni támad kedve, de nem tudja mibe pakoljon, ráadásul a lelke is Husaberg-trikolor, annak jó választás lehet az Ogio által tervezett görgős utazótáska, ami hatalmas méreteinek köszönhetően mindent elnyel.

A mérnökök gondoltak a motorok újítására is. Egy, a hátsó idom alá rejthető 4 literes extra tankot kínálnak a 4 ütemű modellekhez, bár sajnálatos módon a család legkisebb tagja, a TE125 kimaradt a sorból. Említésre méltó plusz kiegészítő az alumínium kartervédő lemez is.

A teljes 2012-es kínálat megvásárolható októbertől a Husaberg kereskedésekben, illetve a www.husaberg.com-on.

 

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x