fbpx

Mégis elmaradt a hétvégi futam

altHosszas szervezés és huzavona után mégsem tarthattak bajnoki futamot a Hungaroringen.

 Mint arról már beszámoltunk, a Hungaroring versenypálya nyári átalakításai miatt új pályahasználati licencet kellett kérnie a MAMS-nak a Nemzetközi Motorkerékpáros Szövetségtől (FIM). A licenc átadására azóta sem került sor.

A verseny elmaradása kapcsán kialakult helyzetet a szakág vezetése meg fogja vizsgálni, majd ennek jelentése alapján a Szövetség elnöksége meghozza a szükséges döntéseket.

Annak érdekében, hogy hasonló helyzet a jövőben ne fordulhasson elő, a Hungaroring Sport Zrt. és a Szövetség vezetése megegyezett a jövő évre szóló átfogó megállapodás ez évi megkötéséről. Ez a megállapodás tartalmazni fogja az utánpótlás és tömegsport versenyek, valamint a magyar bajnokság és a gyorsasági szakág nemzetközi versenyeinek lebonyolításához szükséges feltételeket.

“Az okozott kellemetlenségért ezúton is elnézéseteket, illetve megértéseteket kérjük.” – írja közleménye végén Pusztai Csaba, a Magyar Motorsport Szövetség elnöke.

 

CsamShop motoros pólók 2023 május

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x