fbpx

Motoros nő a hegymászók között

betsy31Betsy, aki Los Angeles környékének motoros állócsillaga, több mint 20 éve motorozik. Miután szerepelt már motoros filmekben és rendszeresen ír több amerikai motoros magazinnak, most nagy kalandra szánta le magát. Egyike lesz annak a csapatnak, amely májusban megmássza a Mount Everestet.

A személyi edzőként is dolgozó médiasztár több kábelcsatornán elmesélhette már, hogy mit jelent számára a motorozás. A Discovery Channel, a TLC, a National Geographic, és a Travel Channel is készített már róla dokumentumfilmet. Leggyakrabban kalandornak, világutazónak nevezik, ami nem csoda, hiszen járt már a Machu Pichun, sőt a Milford Sound-on New Zealand-ban, ahol a világ legmagasabb hídjáról bungee jumpingolt a mélybe.

Amennyiben összejön a nagy kalandhoz szükséges 62 000 dollár, az idei immár az ötödik útja lesz a Himalájába. Az expedícióról természetesen a Discovery Channel ismét filmet forgat, amit decemberben mutatnak be Amerikában. Az összeg összegyűjtésének elősegítésére Betsy saját honlapot hozott létre, hogy így könnyebben elérhesse a lehetséges támogatókat.

betsy26betsy27betsy29betsy 01betsy 02

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x