fbpx

Motoros napok Püspökladányban 2011

Ahogyan az országban sok helyen, a jó öreg Ladányt sem hagyta ki a zord időjárás, ami nem kedvezett a motorosoknak…

 

Főleg úgy, hogy a július 1-3. között meghirdetett rendezvényt, a VII. Nemzetközi Kulturális és Motoros Nap Határok Nélkül Püspökladányt, a strandfürdő területén tartották. Az őszies időjárás, és a szakadó eső a pénteki napot teljesen eláztatta. Még az volt a szerencse, hogy a fürdő mellett van a Charlie motoros kocsma, ahová be lehetett menekülni. Ezt meg is tettük, mégpedig úgy, hogy ottragadtunk az első napon.

 

Szombaton már valamennyire kisütött a napocska, olyan szorgosan énekeltük a Süss fel napot… De azért így sem úsztuk meg, hogy ne esernyővel kelljen elindulni a fürdőbe. Hideg volt, ha elbújt a nap, ezért úgy döntöttem, nem viszek fürdőruhát, mert nem szándékozom megfázni. Mire megérkeztünk a Charlie-hoz, elállt az eső, és éppen gumit égetett az egyik motoros, aminek az összeverődött, kisebb tömeg nagyon örült.

Amikor odaértünk a fürdőbe, motort alig, embert még úgysem lehetett látni. Sajnos dagonyázni kellett a sárban, nem volt elég ereje a napnak, hogy felszárítsa egy kicsit a talajt. Néhányan fürdőztek a medencében, mi pedig elfoglaltuk a helyünket a büfé előtti sörpadoknál, és mondanom sem kell, hogyan enyhítettük a szomjunkat… Megkóstoltatott velem Pocak barátom egy ízletes pálinkát, mégpedig fekete cseresznye és méz keverékét. És tényleg finom volt! Persze, a sör elmaradhatatlan kellékként szolgált innentől kezdve. De azért, gyülekeztek az emberek, bár tömegnyomor az nem volt…

Még több kép a galériában!Örömmel konstatáltam, amikor a büféhez értünk, hogy máris látok egy ismerős trikót, ugyanis a pólónkat viselte az egyik ott üldögélő hölgyemény. Rögtön össze is barátkoztunk. Kiderült, hogy Romániából, Bihar megyéből érkeztek, ugyanis a Hawks MC baráti kapcsolatot ápol a ladányiakkal. Ekkor azonban ránk szakadt az ég, és sajnálattal néztük az ömlő esőben, a medencében ragadt embereket. Az a mázli az ilyen nyári záporokkal, hogy tíz perc után el is illannak.

Miután ismételten szorgosan elkezdett sütni a napocska, elindultunk a színpadhoz, hogy közelebbről hallgassuk a rock muzsikát. Éppen a Vad Hajnal zenélt, de a színpad körül láttuk a már iszogató Sinful Passion tagjait is. Játszott még a Stormraiser, a Megdöbbent V. Lakók, a History és a Scream for Hupe.

A rock ‘n roll nem lett volna az igazi a játszótér kipróbálása nélkül. Vagyis, jobban mondva, csak a hinta izgatta a fantáziámat. Egy kislány éppen hintázott, és alig vártam, hogy megunja. Amikor végre a kislány elment, elfoglalhattam a helyemet, és őrült hintázásba fogtam. Utána, senki nem mert a játszótér területére lépni.

Amikor már kiőrültködtem magamat, kinéztünk a Charlie-ba, hátha jöttek már ismerősök. És igen! Innentől kezdve, a strand és a motoros kocsma között ingáztunk. Szerencsére, az időjárás kíméletesnek bizonyult, és az Ég nem kezdett el könnyezni folyamatosan… Reméljük, jövőre jó időt fogunk ki!

Ajánlom másoknak is

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán, diplomamunkámat "A Magyarországon kapható motorkerékpármárkák image és a vásárlói attitűdök" címmel írtam. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x