fbpx

A rekordok éve: A 36. Biker Fest International 2022-ben elérte sikereinek csúcsát

Biker Fest International Lignano sabbiadoro 2022

A napsütésnek és a jó melegnek köszönhetően a 36. Biker Fest International visszahozta a motorok iránti szenvedélyt és a vágyat, hogy akár csak néhány órára is motorok és motorosok között időzzünk. A becslések szerint több mint 100.000 embert fordult meg a 4 nap alatt Lignanoban az 5 különböző helyszínen!

A “Terrazza A Mare” volt a színhelye a Vespa Club Udine által rendezett “Mods Meet Rockers” elnevezésű kiállításnak, ahol vintage robogókat és Vespákat nézegethettek az érdeklődők. Az 50-es évektől a huszadik század végéig mintegy negyven darab kétkerekű gyönyörködtette a látogatókat.

A Vinicio Fabbro gyűjtő személyes múzeumából származó autentikus ritkaságok mellett olyan márkák tűntek fel, mint a Bianchi, a Ducati, a Laverda és a Vittoria. Mindez a tengerparton, gyönyörű környezetben.

Nagy sikert aratott a Demo Ride terület, amely 3800 tesztvezetéssel büszkélkedhet a 36. Biker Festen jelen lévő összes motorkerékpár márkával. A program csütörtökön indult a Hondával, majd következett a BMW, a Triumph, a Brixton, a Kawasaki, a Moto Guzzi, a Royal Enfield, a Suzuki, a Motron, a NIU, a Garelli, a Doohan, az Etriko és a Horwing.

Biker Fest International Lignano sabbiadoro 2022

Lehetőség nyílt arra is, hogy a látogatók kipróbálják az e-Mobility Village zöld rendezvényén jelen lévő autók és motorkerékpárok választékát péntektől vasárnapig. A Stadion területén a Triumph standjánál volt a Distinguished Gentleman’s Ride hivatalos találkozója is, mintegy 100 motoros részvételével.

A Pin-Up verseny szombat délután nagy tömegeket vonzott a színpad elé. A jellegzetes ötvenes évekbeli kifejezett megjelenést, értelmezést, eredetiséget és szimpátiát mutattak be.

Fontos program volt a Globe Trotters 12 csapatának bemutatkozása is. A “Nagy motoros utazók” címűműsor főszereplői megosztották utazásaik történetét a közönséggel bemutatva motorjaikat, amelyekkel ezeket a kalandokat megélték.

Még több kép a Biker Festről a CsamClub galériában

A 19 órakor kezdődő szombati fényparádé több tízezer kétkerekű járműből állt, köztük motorkerékpárok, Vespák és más robogók hömpölyögtek Lignano központjának utcáin.

Biker Fest International Lignano sabbiadoro 2022

Vasárnap délelőtt a Luna Park parkolóját 400 amerikai autó töltötte meg Olaszországból és egész Európából, amelyek 11 órakor indultak Olaszország egyik legrégebbi és legnagyobb amerikai autós találkozójára, a 27. U.S. Car Reunionra, amelyet az Old School Garage és a Cruisin’ Mag magazin szervezett. A vasárnapi díjátadón 30 győztest hirdettek ki a legszebb autókközött a különböző kategóriákban.

Az Off Road Area két pályával adott műsort. Az egyik a 4×4-es dzsipek (86 jármű) számára, a másik pedig a traktorok, a mopedek és az Ape Cross vidám előadásai számára volt fenntartva: föld, por és sok nevetés övezte ezt a teljesen a szórakozásnak szentelt területet.

Biker Fest International Lignano sabbiadoro 2022

A MotoClub Morena által bemutatott és szervezett motoros túrák péntek reggeltől nagy érdeklődésnek örvendenek, átlagosan 300 résztvevővel, hogy megismerjék Friuli Venezia Giulia régió szépségeit.

A rockzene 12 élő koncerttel kísérte a résztvevőket.

A 36. Biker Fest International keretében került sor a legtörténelmibb kontinentális Custom Bike Show régóta várt díjátadó ünnepségére, amelynek díjalapja több mint 10 000 euró volt.

A nyertesek listáját nézd meg itt!

Custom Bike Show a Biker Fest-en: a világ legnagyobb motorszépségversenye idén

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

5 1 vote
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
1
0
Would love your thoughts, please comment.x