fbpx

Motoros Mikulás a gyerekekért

BikingSantaIdén immár harmadik alkalommal látogatnak a motoros mikulások a Heim Pál Gyermekkórházba és a Pető Intézetbe. A Citadella találkozó szervezője várja a motorosok ajándékait, hogy azok a Mikulás puttonyába kerülhessenek.

A beteg gyerekek legnagyobb örömére a Mikulás idén is motoron érkezik a Heim Pál Gyermekkórházba és a Pető Intézetbe. Harmadik akalommal kerül megrendezésre ez esemény, hogy a motorosok újra egy kis mosolyt csalogassanak a kis betegek arcára. A szervező motorBLOKK SE tagjai szeretnénk, ha idén is sok ajándékot vihetnénk. Ehhez kérik a motorosok felajánlásait, és egyúttal köszönik a tavalyi és tavaly elötti ajándékokat is.

A Motoros Mikulások indulása ebben másodszor lesz szombaton, hiszen december 4-én, Csütörtökön a Citadellárol a Pető Intézetbe látogattak a motorosok. A Pető intézeti srácok ugyanis szombaton már nincsenek az intézetben. A Heim Pál gyermekkórházba december 6-án 16 órakor a Citadella motoros találkozóval karöltve fogunak elmotorozni a motoros mikulások. Mindenki vigyen magával valami apró ajándékot, ésnem baj, ha mikulássapkát,vagy szarvacsagancsot is felvesz a gyerekek örömre.

Kérdéseitekre az [email protected] címren vagy a +36-30/269-2378-as telefonszámon ad választ Kőváry Tamás.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x