Hírek

A Télapó motoron érkezik

citadellamikulas 01Már csak egyet kell aludni, és mindenki megtudja, milyen gyerek volt ebben az évben. A Mikulás ajándékaiból ez egyértelműen kiderül: vagy csoki, vagy virgács. Aki úgy érzi, van egy kis vaj a füle mögött, még jóváteheti, ha csütörtökön vagy szombaton (a hideg ellenére) motorra pattan, és csatlakozik a nagyszakállú, piros ruhás öregúrhoz.

Második alkalommal látogatják meg a „motoros mikulások” a beteg gyerekeket csütörtökön. A Citadella motoros találkozó motorosai a MotorBlokk Sportegyesület szervezésében ugyanis ismét a Heim Pál Gyermekkórházban és a Pető Intézetben lévő beteg gyermek között osztanak szét több száz ajándékcsomagot. Kőváry Tamás, a MotorBlokk Sportegyesület elnöke elmondta: „Tavaly annyira megörültek a gyerekek a különleges mikulásoknak, hogy nem volt kérdéses az akció megismétlése.”

A motorosok december 6-án 10:30-kor gyülekeznek a Citadellán. Innen rendőri kísérettel először a Heim Pál Gyermekkórházba mennek, majd a Pető Intézet udvarára gurulnak be, ahol a gyerekek fel is ülhetnek majd a motorokra.


 December 8-án, szombaton a Magyar Mikulás Alapítvány kéri a motorosok segítségét. Szükségük lenne kíséretre a Mikulás ajándékosztó körútjához, mint pár(száz) csintalan manó és krampusz, akik hajlandóak az út szélén álló gyermekeket felvidítani. A feltétel az alkalomhoz illő megjelenés, a motor vagy a sofőr (vagy mindkettő) dekorálása akár csak egy mikulássapkával vagy szarvval.

A pirosban pompázó motoros csapat végigkíséri a Mikulást a városon, majd ki-ki leadhatja cipősdoboznyi ajándékát a Mikulásgyárban a rászoruló gyerekek részére. Indulás 15 órakor az EuroPark parkolójából, majd az Üllői út (Heim Pál Gyermek Kórház) – Körút – Oktogon – Andrássy út – Hősök tere útvonalon érik el a végső állomást.

Mielőtt eltennénk téli álmot aludni a vasparipánkat, pattanjunk még egyszer a nyergébe egy nemes cél érdekében! Ha van kedved részt venni benne, díszítsd fel motorodat, húzzál sisakodra manó sapkát vagy krampusz szarvakat és hozz egy kis ajándékot magaddal! A Mikulás számít ránk!

 citadellamikulas 02

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük