fbpx

KTM WORLD ADVENTURE WEEK

KTM WORLD ADVENTURE WEEK
Dátum
2022/07/04 - 2022/07/10
Egész nap

Helyszín
Világ

Bővebb információért KATTINS IDE!

Kategória


Leírás

Hét nap, 1000 kilométer, 2022. július 4. és 10. között.

A KTM és a RISER által támogatott THE WORLD ADVENTURE WEEK tökéletes ürügy arra, hogy kilométereket tegyél a motorodba. Meghívás arra, hogy felfedezd azokat a pályákat és ösvényeket, amelyeket mindig is szerettél volna, és lehetőség arra, hogy megoszd kedvenc helyeidet a globális motoros közösséggel.

A legkalandvágyóbb motorosokat napi nyereményekkel jutalmazzuk, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy a theworldadventureweek.com oldalon, valamint a KTM közösségi médiacsatornáin is megjelenjenek. A hét nap mindegyikén különböző kihívásokat kell teljesíteni, és minden olyan motoros, aki összesen legalább 1000 km-t teljesít, személyre szabott díjat kap.

A kihívásokban minden márka minden versenyzője részt vehet. A részvételhez egyszerűen csak le kell töltened a RISER alkalmazást az App Store-ból vagy a Google Play-ből, és el kell kezdened rögzíteni a túráidat.

Minden kalandor, aki többet szeretne megtudni erről az izgalmas új kihívásról, további információkat a theworldadventureweek.com oldalon talál.

További információk később.

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt