EseményekHírekMotor felszerelésMotorkiállításMotorok

Motor Bike Expo a kétkerék-rajongók kihagyhatatlan eseménye Veronában

Motor Bike Expo Verona 2022

A Motor Bike Expo a világ legnagyobb épített motorkerékpárjainak szentelt vásár. A 2020-as kiadásban több mint 170 000 látogató volt kíváncsi a Veronafiere-ben megrendezett rendezvényre.

Két évvel ezelőtt – még a COVID-19 világjárvány kitörése előtt – több mint 100 000 m2-es kiállítási területen jelentek meg a kiállítók. Ebből öt szabadtéri kiállítási területen és nyolc beltéri pavilonban oszlottak el termékkategóriánként a motoros cégek.

Miért különleges a Motor Bike Expo-n?

A Motor Bike Expón a motoros naptár az új szezont egy tágas vendéglátóhelyen nyitja meg, ahol nemcsak magunkhoz hasonló motorőrültekkel, hanem a piac számos szereplőjével is találkozhatunk. Az MBE egy másfajta vásár, amely a motoros életmódra és a divat világára fókuszál.

A nagy motorgyártók és a teljes kétkerekű ipar részt vesz ezen a seregszemlén. Az MBE egy téli biker-összejövetelként született esemény, amely ma a világ egyik legfontosabb motorkiállításává nőtte ki magát. Ezt megerősíti az iparág legjobb márkáinak és a legnagyobb motorépítő művészeinek jelenléte.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Egyedi kultúra

Az első három pavilont a motorépítés világának szentelték, ahol az utángyártott alkatrészeket gyártó óriások standjai  sorakoznak a katalógus legfrissebb kiegészítőivel. A ruhagyártók és mindenekelőtt a világ legjobb készítői, művészei, kézművesei hozzák el egyedi kollekcióikat.

A statikus bemutató mellett nemzetközi versenyek váltják egymást a nagyszínpadon, díjátadó ünnepségek és új motorkerékpárok bemutatása, melyeket igazi műhelymesterek ügyes kezei alkottak.

E pavilonok standjain egy igazi téli motorostalálkozó levegőjét lehet belélegezni. A hangulat egy remek bulié, benne egyedi motorok, látványos bemutatók, világhírű vendégek és a legjelentősebb amerikai márkák jelenléte.

 

Lapozz a folytatáshoz!

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük