fbpx

Nyerj egy nyaralást a barátaidnak!

bukkszek apartmanCsak azon jár a fejünk mostanában, hogy kezdődik a motoros szezon. Ha pedig már lehet túrázni motorral, akkor majd szállás is kelleni fog. Nálunk most azt is megnyerheted.

 

Ha jól sejtem, mindenképp találkozunk majd ezen a hétvégén, 2015. március 20-22. között a Hungexpo területén megrendezett Budapest Motor Fesztiválon. Ha pedig már ott vagy és végignéztél minden újdonságot, kiegészítőt, sőt az autókat is, akkor keresd meg a Csajokamotoron.hu standját is a G pavilonban az A/13-as területen. 

Ismét sok-sok lufival és a saját logós termékeinkkel várunk majd, amelyeket ezúttal postaköltség nélkül, vagy akár akciós áron vásárolhatsz majd meg. De ha ez nem elég, megnyerheted a nyaralásodat a barátaiddal együtt.

Azok között, akik a hétvége folyamán regisztrálnak a standunkon, két darab 3 nap két éjszakára szóló üdülést sorsolunk ki Bükkszéken a négy fős Verus apartmanban. Az egyik hétvégét az előszezonban május-június hónapokban, a másikat utószezonban, szeptember-október hónapokban tudja majd felhasználni a két szerencsés baráti társaság. (Apró betű: A nyeremények csak a szállást tartalmazzák, az étkezést és egyéb költségeket, pl. az idegenforgalmi adót nem.)

A nyerteseket a kiállítás zárása után sorsoljuk majd ki, és a nyerteseket e-mailben értesítjük majd.

Ha szeretnél szerepelni egy csoportképen a Csajokamotoron.hu tagjaival, illetve dedikáltatnád a Jótékonysági Motoros Naptáradat a modellekkel, gyere a standunkhoz (G pavilon A/13) szombaton március 21-én és vasárnap, március 22-én 14 órára!

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x