HírekMotorbemutatóMotorok

Mi történik, ha két pop ikon összetalálkozik? Létrejön a Justin Bieber X Vespa

Justin Bieber X Vespa 2022

A Vespa mindig is megmozgatta a művészek, stylistok és tervezők fantáziáját világszerte. Az elmúlt években olyan nagy nevek, mint Giorgio Armani, Christian Dior és Sean Wotherspoon párosították hiteles kreativitásukat a Vespa összetéveszthetetlen stílusával, exkluzív márkakollekciókat fejlesztve. Most korunk egyik legnagyobb pop ikonja tervezett robogót.

Ahogy arról már korábban is hírt adtunk, idén eljött az ideje egy váratlan és izgalmas együttműködésnek a globális popkultúra legfelsőbb szintjein: Justin Bieber, a nemzetközileg elismert zenei sztár, akinek világszerte több millió rajongója van, a Vespával közösen mutatja be a JUSTIN BIEBER X VESPA-t, egy új, exkluzív Vespa modellt, amelyet személyesen az énekes tervezett.

Bieber szenvedélye a Vespa iránt közismert:

“Először valahol Európában ültem Vespán, valószínűleg Londonban vagy Párizsban. Emlékszem, hogy láttam egy Vespát, és azt gondoltam: ‘Egy ilyet akarok vezetni’. És nagyon jól éreztem magam, csak a szél, ami a hajamban fújdogált, a szabadság. Jó móka volt” – nyilatkozta Justin Bieber.

A Justin Bieber által tervezett új Vespa csillogó és időtlen, tükrözi a kreativitását, mindig, amikor valami egyedit álmodik meg, ami arra hivatott, hogy tiszta inspiráció legyen.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Justin Bieber X Vespa 2022

“Imádom a Vespát, és egy ilyen klasszikus márkával együttműködni annyira király. Az, hogy ki tudom fejezni magam, legyen szó művészetről, zenéről, vizualitásról vagy esztétikáról, hogy képes vagyok a semmiből létrehozni valamit – ez a részem. Végső soron az alkotás és a tervezés célja mindig az, hogy a saját, egyedi hangvételt adjunk a dolgoknak” – mondta Justin Bieber.

Egy olasz stílusikon kockába álmodva: LEGO Vespa 125

A monokróm az alapvető stílusjegy, amely megkülönbözteti a Bieber által aláírt új Vespát.

Az énekes által kiválasztott fehér szín az új Vespa Sprint minden elemét áthatja: a nyeregtől a markolatokon és a felniken át a küllőkig. A márka logója és a jármű karosszériájára rajzolt lángok szintén tónusos fehér színűek; az énekes ezzel a pörgéssel akarta megtestesíteni a dizájnt, hogy a kreatív lendületet, a vibrálást és az életerőt – a Bieber és a Vespa közös értékeit – megtestesítse.

Justin Bieber X Vespa 2022A JUSTIN BIEBER X VESPA a klasszikus 50, 125 és 150 köbcentiméteres motorokkal kerül forgalomba, amelyekkel a Vespa történelmet írt, és amelyeket most a legújabb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően újítottak fel. A jármű friss, fiatalos geometriája egy könnyű, mégis védelmet nyújtó karosszériát alkot, míg a kormány, az összetéveszthetetlen, téglalap alakú fényszóróval, egy rendkívül modern, színes, multifunkciós TFT kijelzőt hordoz, amely szinkronban van az összes okostelefon funkcióval. A Full-Led lámpák és a látványos 12″-os keréktárcsák a stílus és a technológia ötvözésének kimagasló eredményei.

Az exkluzív, limitált szériát egy ugyancsak ellenállhatatlan tartozékkollekció egészíti ki. Egy táska, egy pár kesztyű és egy teljesen fehér sisak a lángokkal, még menőbbé teszi a Vespa-élményt!

Az előrendelés 2022. április 20-án indult, hogy kielégítse minden Vespa-rajongó igényét, aki szeretné lefoglalni magának az első várva várt modelleket.

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük