HírekMotor felszerelésMotorok

Újfajta gumiabroncsok

altKét újdonsággal állt elő a Dunlop, mely abroncsok mérföldkövet jelentenek a motorozás rajongói számára.

A RoadSmart II, a versenyeken már bizonyított Jointless Belt (JLB) és MultiTread (MT) technológiával készül, hogy megvalósítsa ezt a verhetetlen sport-túra kombinációt, amely az értékes futásteljesítményt, a kulcsfontosságú menettulajdonságok terén, a kategóriájának megfelelő, sőt kategóriavezető teljesítménnyel ötvözi.

 

 

A Dunlop filozófiája szerint a motorozás bizalmi kapcsolatot jelent ember és gép között. A tervezők igyekeztek ennek az elvnek maximálisan megfelelni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Ez a gumiabroncs a futásteljesítmény, az irányíthatóság, az útfekvés, a tapadás, a stabilitás, a kényelem és a vezetőközpontúság kiegyensúlyozott keveréke.

Ultrafinom eloszlású karbonrészecskék segítik a jobb tapadást, a gyorsabb felmelegedés és a szélesebb üzemihőmérséklet-tartomány érdekében.

A száraz és a nedves utakon egyaránt kiváló a RoadSmart II tapadása, viszont a vizes útfelületen nagyon jól fékezhető.

Az abroncs megfelel a világ legnagyobb teljesítményű sport-túra gépei, roadsterei és „naked” utcai motorjai szigorú műszaki elvárásainak is.

A másik újdonság, a ScootSmart gumiabroncs, nagy előrelépést jelent a robogók szerelmesei számára. A Dunlop világszerte sikeres RoadSmart motorkerékpár-abroncsa révén megszerzett összes tapasztalatát kamatoztatva, a ScootSmart a kis kerékosztályban eddig soha nem látott technológiai szinteket biztosít.

A tapadás, az irányíthatóság és a futóteljesítmény optimális kombinációjának megvalósítása érdekében alkalmazott végeselem-módszeren (VEM) alapuló szimulációs technikák és csúcsminőségű szilikát futókeverékeknek köszönhetően, a ScootSmart minden körülmények között megállja a helyét.

Mindkét gumiabroncsot érdemes kipróbálniuk az újdonságokat kedvelő motorosoknak.

altaltaltaltalt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük