CsajokTetkó a csajokon

Csajok a bukón

swarovskybuko 1A legjobb női tetoválások számára meghirdetett versenyünk egyik első helyezettje már be is szerezte nyereményét, a Swarovsky kristályokból kirakott Csajok a motoron logót.

Ma érkezett a hír, hogy a Tetkó a Csajokon verseny az egyik büszke nyertese miután kézhez kapta a vásárlási utalványokat, a Chrystal Design cég irodájába is ellátogatott. A gyönyörű, Swarovsky kristályokból kirakott, rózsaszín, csillogó Csajok a motoron logót a bukósisakjának hátsó felére kérte felinstallálni. Szerintünk nagyon jól sikerült, gyönyörűen mutat.

Persze a kis kövekből számtalan más mintát is ki tudnak rakni, így ha megtetszett, nézzetek körül áruházunkban! Jön a karácsony. Hátha meglepnek minket is szeretteink egy csillogó MotorÉkszerrel, amivel egyedivé varázsolhatjuk a motorunkat vagy a bukósisakunkat.

swarovskybuko 2

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük