fbpx
CsajokMotorokMotoros csajokMotoros jogosítvány

Tímea: 2013 januárjában meglett az első nagy motorom

Megyeri Tímea motoros csaj CBRLassan de biztosan közeledett a 15. születésnapom. Nézegettem már előre, milyen motorok tetszenének.

Elsők között szerepelt az Aprilia RS 50, de az volt vele a baj, hogy a környéken majdnem mindenkinek ilyen motorja volt, és én nem akartam beállni a sorba.

Megyeri Tímea profilja a fórumban

Kinéztem egy hasonló kalibert, amiből össz-vissz 2 vagy 3 darabot hirdettek a neten – ezek alapján gondoltam, hogy nem lehet egy nagy népmotor. Hát igen, nem is sok jött szembe az utakon. Ő volt életem első nagy szerelme, egy Derbi GPR R 50, de hozzám már 70-es tuning hengerrel érkezett, egy hónappal korábban a szülinapomhoz képest.

Imádtam vele motorozni! Ahhoz képest, hogy csak 70-es volt, vitte a 130 km/h-át. Jó pár évet lehúztam vele, pár motoros találkozón is megfordultunk együtt, sőt meg az egyik helyi újságba is bekerültünk. Az életem része volt… 2012 őszéig a tulajdonomban állt a drága.

Megyeri Tímea motoros csaj Ducati Monster

Aztán megtörtént a csoda: 2013 januárjában meglett az első nagy motorom. Egy újabb álom beteljesülése: Ducati Monster 620 I.E. Némi segítséggel, de sikerült a kezeim közé kaparintani a kis drágát. Már vagy egy éve hajszoltam ezt az álmot, de csak sikerült.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az előző szezont a párom Ducati Monster 900 I.E. motorjával húztam le, miután meglett korlátlanra a jogsim. Így hát nagy élmény volt úgy kezdeni a szezont, hogy két Ducati állt a háznál. Sokan nem is látják, a különbséget, hogy ez enyém kisebb lenne, de ez így a jó.

Megyeri Tímea motoros csaj

Nem érzem úgy, hogy az én kis Monsterem kevesebb lenne a 900-asnál. Egy élmény vele motorozni, és a pasik figyelme is rászegeződik… Egy igazi stílusos olasz csoda.

Bízom benne, hogy sok-sok évem lesz még húzni a gázkart. Lehet, hogy később már nem a Ducatival, hanem egy másik csodával, de szerintem mindig olasz párti maradok.

Kívánom minél több hölgynek, hogy részesüljenek ebben az élményben. Ne hagyjuk meg CSAK a férfiaknak ezt a sportot, ez a CSAJOKÉ is! Kívánok nektek széles utat és balesetmentes közlekedést!

0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x