fbpx

Itt az új sportcipő ihletésű Ducati! – BSTN DUCATI 916 ‘CONCORD’ – VIDEÓVAL!

ducati 916 motor sportcipoAz Air Jordan XI Concorde elnevezésű sportcipő újra kapható lett, s ebből az alkalomból, a német BSTN cég átépített egy Ducati 916-os sportmotort.

Azt a bizonyos sportcipőt még 1995-ben dobták piacra, s a kötődés a Ducati-val onnan van, hogy akkoriban a 916-os volt a legbrutálabb sportmotor földön és égen.

A sportcsuka újra gyártása következtében, gondolt egyet a német BSTN nevezetű forgalmazó, az Impuls motorkerékpár-építő műhellyel karöltve, s megalkották az Air Jordan-témájú sportgépet.

A gyártásban már segítségül hívták a 3D nyomtatást, s bizonyos alkatrészeket ennek segítségével készítettek el. A féktárcsákra lézergravírozással tették rá Jay Z Back like 45 című dalszövegének részletét, ugyanakkor a felnik peremére is kerültek még különféle feliratok.

Természetesen a színösszeállítás követi a sportcipőét, illetve annak logói is láthatóak a gépen. A gumiabroncsok futófelülete egyedi, s a cipő talpát utánozza. Az ülést pedig, az Air Jordan felsőrészének anyaga borítja.

Tehát, egy igazán különleges témájú, s külsejű sportmotorral álltak elő a tervezők.

Forrás, fotó: automotor.hu

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

Peyton

Rácz Edina

A tanítóképző főiskola elvégzése és a Nők Lapjánál töltött gyakornoki év után 2010-2019 között volt a Csajokamotoron.hu újságírója.

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x