CsajokTetkó a csajokon

Ink The Original – megvédi a tetoválást a kopástól

ink the originalA Van Halen énekesét, David Lee Roth-ot szerte a világon ismerik. A zenélés mellett, a tetoválások híves is, s ezért egy új vállalkozásban fogott, mégpedig Ink The Original néven, egy olyan bőrápolószert forgalmaz, amely a tetoválások védelmére szolgál.

Az Ink The Original névre keresztelt bőrápolónak az a feladata, hogy megvédje a különféle hatásoktól a tetoválásokat és megóvja őket a kopástól.

David Lee Roth egy nyilatkozatában úgy fogalmazott, számára nem volt kérdés, amikor felkérték a nemes feladatra, hogy igent mond. S emellett még egy örök érvényű igazságot is megosztott az olvasókkal…

David szerint, bár, sokféle nyelven beszélünk a világon, de a tetováltak számára létezik egy közös nyelv is, hiszen ha ránézel valakinek a mintáira, már megtudhatsz róla valamit – számára milyen dolgok a fontosak…

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az énekes, nosztalgikus hangulatában elárulta, hogy az első tetoválását, egy csikóhalat, pontosan 40 évvel ezelőtt varrták fel a bokájára, mégpedig a Sunset Boulevard-on található Raven tetováló szalonban. A japán mellényt, amely a felsőtestén található, 30 évig tervezte, s csak 60 éves korában feküdt tű alá – két évig, 300 óra alatt sikerült megvalósítani. Persze, megérte!

van halen david lee roth

A Van Halent 1972-ben alapította Eddie Van Halen gitáros, Alex Van Halen dobos, David Lee Roth énekes és Michael Anthony basszusgitáros Pasadenában, Kaliforniában. Bemutatkozó albumuk 1978-ban jelent meg, Van Halen címmel, ami mérföldkőnek számított a hard rock és a heavy metal történetében.

Ahogyan David mondta, akkoriban még, nem volt ekkora divat tetováltatni, mint napjainkban. A motorosok és a rockerek varratták magukat leginkább, s nem véletlen, hogy amint mondta, a tetoválás egyezményes nyelvként szolgál, s óvni kell, ha már egyszer úgy döntött az ember, hogy élete végéig a bőrén marad.

Forrás: Rockbook, Wikipédia
Fotó: Ink The Original facebook, Rockbook

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük