fbpx
CsajokKiemeltMotorokMotoros csajokMotorozás

Lovas Kata: 12 év telt el, hogy legutóbb vezettem

lovas kata 1Elég hamar beleszerettem a két kerekes közlekedési lehetőségbe, megcsapott a benzin szaga. Majd 21 évesen úgy döntöttem, hogy bármi lesz, de nekem kell az “A korlátlan” jogsi, és meg is szereztem.

Azelőtt csak kerékpár volt, amit vezettem, így nem kis kihívás volt, de végül sikerült levizsgáznom. Egy Honda CB 500-on tanultam, majd megvettem első motorom, egy csúnya, sárga, ‘84-es évjáratú, japán belpiaci Kawasaki KZ250-est, hogy jó az lesz gyakorlatot szerezni.

Mondani se kell, több sebből vérzett a kicsike. Alkatrész aranyáron… leraktam bizonytalan időre. Sajnos likviditási problémák, édesanyám halála, két év hagyatéki tárgyalás… szóval nem volt időm, se pénzem a kicsikére. Később kiderült, ellopták. Még jó, hogy bíztam az ismerősben, akinél pihent.

Ezután hosszú évek teltek el. mindig fájt a szívem a motorozás után, de nem volt lehetőség több okból sem. Utóbbi pár évben a hátsó ülésen újra élhettem szenvedélyem. Vezetni lehetőség sem volt, és már féltem is. Míg mostani páromtól – hálám a sírig üldözi – szülinapra kaptam egy Vouchert, egy két napos vezetéstechnikai tréningre.

lovas kata 3Be voltam fosva, de újra merek! 12 év telt el, hogy legutóbb vezettem.

Most nyitottunk egy motorkerékpár szervizt, picit kikupálódunk anyagilag… legkésőbb tavaszra lesz végre saját motorom!

lovas kata 2Amúgy ügyfél megtartással (sales) foglalkozok több mint 10 éve. Előtte a kereskedelemben voltam, és egy 6 éves leány nevelő anyja is lettem az elmúlt évben. (Még hivatalosan nem, de már gyakorlatban igen.)

Bocsi, hosszú lett, de tényleg a pofázásból élek… látszik itt is!

Széles utat, gumifákat mindenkinek!

CsamShop motoros pólók 2023 május

Irj cikket a Csajok a motoron oldalra!

0 0 votes
A cikk értékelése
Subscribe
Visszajelzés

guest
1 Hozzászólás
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Vidék
2020 november 20. 10:52

Melyik lesz? Darázs vagy Farkas? 😉

1
0
Would love your thoughts, please comment.x