Hírek

Jön a Tigris éve

tigrisIsmét véget ér egy év. A Csajokamotoron.hu négy éves lesz 2010-ben. Azt reméljük, hogy az eddigiekhez hasonlóan sikeres, és mozgalmas lesz a következő szezonunk is.

2009-ben harmadik évét ünnepelte a Csajokamotoron.hu. Nekem nagy számnak tűnik, hiszen amikor megszületett az ötlet, még senki nem tudhatta, mi fog belőle kisülni. Mára elmondhatom, hogy az ötlet nagyon jó, és valóban hiánypótló volt.

Még tisztán emlékszem, mennyire örültem, mikor az indulás után sorban regisztráltak a barátaim. Azok a motoros lányok, akikkel a korábbi években ismerkedtem meg. Majdnem örömtáncot lejtettem, mikor pár hét múlva már nyolcvanan voltunk. Emellett nagyon rosszul esett, hogy más motoros fórumokon mindenféle baszatlan kurvának leírtak ismeretlenek, hogy ilyen hülyeséget találtam ki. Az pedig, hogy az oldal rózsaszín, a legtöbb pasinál kiverte a biztosítékot.

Most, három és fél év után 4354 regisztrált tagunk van. Még mindig vannak olyan motoros csajok, akik nem regisztráltak, néhányan valószínűleg épp a korábbi ismeretségünkre való tekintettel. A tagjaink 34,1 % férfi. Hiába, lassan nekik is leesik, hogy jó hely ez, még ha nem is kimondottan nekik készült az oldal. Persze az is regisztrált már közülük, aki anno legjobban fröcsögött az oldal ellen. Egy másikuk pedig női motoros klubot alapított. Feltételezem, hogy ők is belátják lassan, hogy a motoros csajok jó fejek, és jó velük együtt bulizni.

Az elmúlt években számos összejövetelt szerveztek a tagok. Volt köztük csak csajos, és volt küztük pasis motorozás is. A portál harmadik születésnapjára szervezett hétvégén Szilvásváradon nem voltunk túl sokan, de épp elegen ahhoz, hogy mindenkit megismerhessünk, és ne csak motorozni tudjunk együtt. Ebből az lett, hogy nyár óta a csajok többször is összejöttek már traccsolni.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Úgy gondolom volt némi részünk abban, hogy a 2007-ben elindult csajos pályázásokból 2009-re egy női kupa is kinőtte magát. A lányok rengeteget fejlődtek a szezon alatt. Már azzal nyertek, hogy kipróbálhatták magukat versenykörülmények között.

Sok olvasónk érdeklődik folyamatosan, hogy 2007-es akciónk, a “Csajok a motoron Melindáért” hol tart most, illetve mi van most Melindával. A történetnek még nincs vége. Sajnos Melinda állapota azóta sem javult látványosan. A jó hír viszont az, hogy nemrég kaptuk a hírt Marikától, Melinda anyukájától, hogy felhívásainknak köszönhetően ebben az évben ismét jelentős összeg gyűlt össze a motorosok által befizetett egy százalékokból, így Melinda gyógykezelése 2010-ben is biztosítva van. Továbbra is szorítsunk neki!

Három év alatt kiderült, hogy mi az ami jó, és mi az, amit másképp kellene csinálni. A tapasztalatok, az olvasói igények és a fejlődő technika arra sarkallt minket goyoval a webmesterrel, hogy megújítsuk a portált. Több mint egy éves előkészítés előzte meg az átállást, és még most sincs teljesen kész. Hiába, nem egyszerű lépést tartani. A visszajelzések alapján arra következtetünk, hogy a változás jó, és már sokkal kevesebben reklamáltak amiatt, hogy a portál még mindig rózsaszín.

Sajnos úgy tűnik, a gazdasági válság a motoros szektort is erősen érinti: megtizedeli a motorosboltokat, csökkentek az új motor eladások. Egyedül a motoros nők száma nő napról-napra. Egyre többen vagyunk, ezért egyre nagyobb szükség van a Csajokamotoron.hu-ra, ahol barátságok szövődnek, túrák szerveződnek, és hasznos információk cserélnek gazdát most már negyedik éve.

2010 a kínai asztrológia szerint a Tigris éve lesz, ami február 14-én kezdődik idén. A Horoszkópmindenség oldalon ezt olvashatjuk róla:

“Gyakran kíséri a Tigris évét dráma, feszültség, felfordulás és katasztrófa. Ez az az időszak, amikor rendkívüli időjárásra számíthatunk, vakmerő tettek mennek végbe, a politikában és a pénzvilágban pedig a szokatlan válik megszokottá. Izgalmas év ez: felgyorsul az élet lüktetése, és sokkal inkább, mint máskor, a bátraké a szerencse.”

Tehát izgalmakban nem lesz hiány jövőre sem.

Köszönjük minden olvasónknak a figyelmet és partnereinknek a segítséget.

Boldog Új Évet Kívánunk mindenkinek!stat 1stat 2

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük