fbpx

Kunmadarasi díjkiosztó

A lóerők megmozgatták az idei szezonban is Kunmadarast. Az ünnepélyes díjátadót november 27-én rendezték meg Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban.

Az autó- és motorsport jeles képviselői, és a díjazottak mind együtt ünnepelték a 2010-es évadot. Hadnagy József főszervező örömmel mondta el, hogy a Dragbike és Dragster Európa Bajnokság megrendezése már a kezükben van. A második Dragbike Európa Bajnokság és Dragster verseny után nyílt út vezet a kitűzött cél eléréséhez. Mindezeket megerősítvén, valamint a hangulat fokozása érdekében, köszönetet mondott Keith Bartlett promóter és Kimmo Sirvio versenyző.

Végeredmények

CEPSA Kupa összetett
MAMS Dragbike Kupa összetett
MAMS Dragbike OB
Shox kupa összesítés
Stuntriding OB

A bevezető után elkezdődött a díjátadó. Ajándékot kapott mindenki, aki a legapróbb segítséget is nyújtotta a kunmadarasi versenyek lebonyolításában. Senkiről sem feledkeztek meg a szervezők.

Majd következtek a versenyzők, akik átvehették a kupáikat. A férfiak között csinos hölgyek is feltűntek ám! Többek között Mucsiné Nana Tünde, aki a MAMS Dragbike Kupa összetettben, Street 600-as kategóriában második, valamint a CEPSA Kupa összetett Street 600-asban szintén második helyezett lett. Ott volt Matusik Andi, aki a MAMS Dragbike OB-n, Competition-ben első, a CEPSA Kupa összetettben Competition, szintén a dobogó legfelső fokán állhatott. Lelkes Réka a SHOX Kupa összesítésében, a Divízió 2-ben ötödik, a Stunt Riding OB Divízió 2-ben szintén ötödik helyezést ért el.

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x