fbpx

Kunmadarasi díjkiosztó

kunmadaras dijatado 2010 30A lóerők megmozgatták az idei szezonban is Kunmadarast. Az ünnepélyes díjátadót november 27-én rendezték meg Domonyvölgyben, a Lázár Lovasparkban.

Az autó- és motorsport jeles képviselői, és a díjazottak mind együtt ünnepelték a 2010-es évadot. Hadnagy József főszervező örömmel mondta el, hogy a Dragbike és Dragster Európa Bajnokság megrendezése már a kezükben van. A második Dragbike Európa Bajnokság és Dragster verseny után nyílt út vezet a kitűzött cél eléréséhez. Mindezeket megerősítvén, valamint a hangulat fokozása érdekében, köszönetet mondott Keith Bartlett promóter és Kimmo Sirvio versenyző.

Végeredmények

CEPSA Kupa összetett
MAMS Dragbike Kupa összetett
MAMS Dragbike OB
Shox kupa összesítés
Stuntriding OB

A bevezető után elkezdődött a díjátadó. Ajándékot kapott mindenki, aki a legapróbb segítséget is nyújtotta a kunmadarasi versenyek lebonyolításában. Senkiről sem feledkeztek meg a szervezők.

Majd következtek a versenyzők, akik átvehették a kupáikat. A férfiak között csinos hölgyek is feltűntek ám! Többek között Mucsiné Nana Tünde, aki a MAMS Dragbike Kupa összetettben, Street 600-as kategóriában második, valamint a CEPSA Kupa összetett Street 600-asban szintén második helyezett lett. Ott volt Matusik Andi, aki a MAMS Dragbike OB-n, Competition-ben első, a CEPSA Kupa összetettben Competition, szintén a dobogó legfelső fokán állhatott. Lelkes Réka a SHOX Kupa összesítésében, a Divízió 2-ben ötödik, a Stunt Riding OB Divízió 2-ben szintén ötödik helyezést ért el.

kunmadaras dijatado 2010 33kunmadaras dijatado 2010 16kunmadaras dijatado 2010 17kunmadaras dijatado 2010 19kunmadaras dijatado 2010 28

 

Ajánlom másoknak is
NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x