CsajokMotoros divat

Bővül a Nolan kínálata is

bovulanolankinalatais12Új generációs, zárt utcai sisakot készített az olasz gyár.

A több sisakkategória előnyeit ötvöző (crossover) Nolan N71 új mércét állít fel az univerzális zárt fejvédők piacán. A teljesen új fejlesztésű modell a hagyományos zárt sisakoktól megszokott biztonságot, kényelmet, motorozási élményt és megjelenést nyújtja tulajdonosának, de levehető állrészének köszönhetően átélhető benne a nyitott típusokra jellemző szabadságérzet és könnyedség is.

Az N71-et ugyanolyan szempontok alapján tervezték, mint zárt társait, a modell megkapta a zárt és a nyitott sisakokra érvényes homologizációt is (P/J). Karcmentes, UV-szűrős plexije széles látóteret biztosít, és a sisak zárt állapotában természetesen tökéletesen illeszkedik az állrészhez; az állrészt leszerelve a mélyre nyúló plexi kiváló szélvédelmet garantál.

A plexi páramentességéről Pinlock rendszerű, szilikonos NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló gondoskodik, amely alapáron jár a sisakhoz. Szintén az alapfelszereltség része a kivehető és mosható Clima Comfort bélés, a VPS belső napellenző, az állrészen rögzíthető szélterelő, a sisakzsák, valamint a magas fokú kényelmet és pontos, mikrometrikus állítási lehetőséget biztosító Microlock csat.

Magától értetődő, hogy felszerelhető a Nolan gyári kommunikációs rendszerével, az N-Commal, amelynek előkészítése mindegyik modellváltozatban megtalálható. Egyedi szellőzőrendszere az áll-, a homlok és a fejrészen elhelyezett szellőzőnyílásokból áll, amelyek a tarkórészen található kivezetőnyílással együtt folyamatos levegőáramlást biztosítanak a sisak belsejében.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

Az új Nolan N71 négy alapfényezéssel – Classic fehér, fekete, matt fekete, ezüst – és két dekor fényezés összesen hat változatával – Motion fehér, fekete, matt fekete; S2 matt ezüst, matt fekete, matt fehér – lesz rendelhető, várhatóan a 2010-es év végétől. bovulanolankinalatais10

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük