fbpx

Bővül a Nolan kínálata is

bovulanolankinalatais12Új generációs, zárt utcai sisakot készített az olasz gyár.

A több sisakkategória előnyeit ötvöző (crossover) Nolan N71 új mércét állít fel az univerzális zárt fejvédők piacán. A teljesen új fejlesztésű modell a hagyományos zárt sisakoktól megszokott biztonságot, kényelmet, motorozási élményt és megjelenést nyújtja tulajdonosának, de levehető állrészének köszönhetően átélhető benne a nyitott típusokra jellemző szabadságérzet és könnyedség is.

Az N71-et ugyanolyan szempontok alapján tervezték, mint zárt társait, a modell megkapta a zárt és a nyitott sisakokra érvényes homologizációt is (P/J). Karcmentes, UV-szűrős plexije széles látóteret biztosít, és a sisak zárt állapotában természetesen tökéletesen illeszkedik az állrészhez; az állrészt leszerelve a mélyre nyúló plexi kiváló szélvédelmet garantál.

A plexi páramentességéről Pinlock rendszerű, szilikonos NFRS (Nolan Fog Resistant System) párásodásgátló gondoskodik, amely alapáron jár a sisakhoz. Szintén az alapfelszereltség része a kivehető és mosható Clima Comfort bélés, a VPS belső napellenző, az állrészen rögzíthető szélterelő, a sisakzsák, valamint a magas fokú kényelmet és pontos, mikrometrikus állítási lehetőséget biztosító Microlock csat.

Magától értetődő, hogy felszerelhető a Nolan gyári kommunikációs rendszerével, az N-Commal, amelynek előkészítése mindegyik modellváltozatban megtalálható. Egyedi szellőzőrendszere az áll-, a homlok és a fejrészen elhelyezett szellőzőnyílásokból áll, amelyek a tarkórészen található kivezetőnyílással együtt folyamatos levegőáramlást biztosítanak a sisak belsejében.

Az új Nolan N71 négy alapfényezéssel – Classic fehér, fekete, matt fekete, ezüst – és két dekor fényezés összesen hat változatával – Motion fehér, fekete, matt fekete; S2 matt ezüst, matt fekete, matt fehér – lesz rendelhető, várhatóan a 2010-es év végétől. bovulanolankinalatais10

Ajánlom másoknak is

Lepd meg a szerelmed egy páros motoros karkötővel Valentin napra!

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

0 0 votes
A cikk értékelése

Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x