fbpx
EseményekMotorverseny

Kunmadaras Díjátadó 2012

Kunmadaras Díjátadó 2012 - Matusik AndiNapsütéssel, tízen-fokokkal kényeztet még minket a november, de délutántól már csípős hideg, gomolygó-szitáló köd és korai sötétedés kínozza a motorosokat, akik közül a kevésbé szerencsések már elcsomagolták a vasakat télire.

Valószínűleg ennek köszönhető, hogy egy, csak egy legény/leány sem volt talpon a vidéken, aki a nyárbúcsúztató Kunmadaras-díjkiosztóra motorral érkezett volna november harmadikán, a híres-neves Lázár birtokra. Vagy ha akadt is – a parkolóban nem találkoztunk. Kétfős CSAM-különítményünk, a tollforgató birge és a csamosított SZMS (Gábor) így érkezett meg a kupák átadásának helyszínére, és foglalta el helyét a lassan, de biztosan zsibongóvá váló teremben.

Elsőre kissé meghökkentünk, hiszen a négy asztalnyi kupa szemmel láthatólag sokszorosan meghaladta a meghívottak létszámát, de végül mind gazdára talált: megszámlálhatatlanul sokan állhattak a dobogó felső három fokán és vehették át a nagy értékű ajándékokat.

Még több kép a galériában!No de ne szaladjunk ennyire előre: még mielőtt gazdára találtak volna a kupák, a szervezők egy kis vissza- és előretekintéssel kezdtek: 15 éve álmodtak egy Világot maguknak, ami miatt sokan kinevették őket, most mégis jubileumot ült Kunmadár. A pálya és rendezvényei fogalommá nőtték ki magukat a motorsport berkeiben, és nem csak Magyarországon: augusztusban 2 Európa-rekord is született itt, így az egész kontinens ismeri e nevet.

Talán ennek köszönhető, talán csak a rajongásnak, vagy elismerésnek, de tény, hogy a díjátadó előtti utolsó pillanatok egyikében a gazdasági válság ellenére új szponzor tűnt fel a láthatáron, így a legjobbak jutalma is jóval több lett: az este folyamán mintegy három millió forint értékben osztották a díjakat.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book
0 0 votes
A cikk értékelése

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Subscribe
Visszajelzés

guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x