MotorbemutatóMotorok

3 új Honda-modell az Intermoton

altA Honda bemutatta három újdonsült gépét a 2013-as modellek új színeivel együtt, a kölni Nemzetközi Motorkerékpár-, Robogó- és Kerékpárvásáron.

Leleplezték a nagy érdeklődéssel várt NSC50R-t, a legendás naked CB1100-t és a Dakar-rali versenygépet október 2-án, az Intermoton, Kölnben.

Az NSC50R robogót arra tervezték, hogy stílusával, agresszív kinézetével, hatékony üzemanyag-felhasználásával, minőségi felépítésével, valamint a biztonságot adó Honda Kombinált Fékrendszerével megragadja a kétkeréken ingázó fiatalok figyelmét. A robogó az alábbi színekben érhető el: Pearl White, Grey Metallic és a Repsol színben, amely mintáját a Repsol Honda MotoGP gépétől kapta.

A CB1100 tervezése kiválóan ötvözi a klasszikus és a naked stílust, amelyben a modern technika, valamint a megnyerő és barátságos teljesítmény 100%-osan összekapcsolódik az időtálló formavilággal. A CB1100 léghűtéses, soros négyhengeres erőforrása, miután lehengerlő sikert ért el a japán és ausztrál rajongók széles tárborában, bemutatkozik az európai piacon is.

A CRF450R által, a Dakar-rali világába új riválisként, a Honda is bekapcsolódik. Ez az első gyári támogatással épült modell 1989-óta, amely a CRF450X alapjaira építve a Dakar-raliban színre lép. A rali világába való betörés nem pusztán a vágyott első helyezés megszerzésére irányul egy sorozat-gyártású modellel, de nem titkolt célja, hogy az itt megszerzett tapasztalatokat hasznosítsa az enduró modellek gyártása során.

Ha már régóta foglalkoztat a gondolat, hogy meg kellene tanulni motorozni, életed legnagyobb kalandja most kezdődik.
Töltsd le ingyenes e-bookunkat, amivel megteheted az első lépéseidet a motorossá válásod felé!
Add meg az adataidat és már érkezik is a postafiókodba az ingyenes e-book.
5 lépés a motorozás felé ingyenes e-book

A kiállításon, a Honda standján láthatóak voltak még további új színek és speciális kiadású modellek.

Ilyen volt a Special Edition Crosstourer. Az új grafika és a matt, sötétített külső magába foglalja az első villákat, a sárhányót és a hátsó részt, a 2012 eleje óta kapható 1200cc-s túraenduró modellen, valamint az opcionálisan választható dupla-kuplungos váltóval szerelt változaton is.

A CBR1000RR Fireblade 2013-as színei: egy új változata a népszerű Tricolor mintának, valamint egy teljesen új MotoGP által inspirált Repsol Honda szín. Matt fehér verziója a Honda Atessa gyárában készülő, régóta népszerű CB600F Hornet, és a CB1000R naked modelleknek.

Aki részt vett az Intermoton, igazi látvány-élményekkel és újabb ismeretekkel térhetett haza.altaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Páros motoros karkötők a CsamShopban

NaNa

Motoros újságírói pályafutásomat 1995-ben kezdtem gyakornokként a Born to be Wild Motoros Magazin szerkesztőségében. 2000-ben államvizsgáztam a JATE BMI Kommunikáció és PR szakán. 2006-ban alapítottam meg a Csajokamotoron.hu oldalt. További info itt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük